Željko je dečko kao i vi cura,mislim bez uvrede:Kiss:željko kž,pa zar i ti sine Brute???A tako sam te lijepo pohvalila tamo u postu isprijed,a ti meni ovako.Znaš šta,sada da si mi pri ruci,tamo kamo sada idem,otplesala bih s tobom jedan ples,i to međimurski,,da bi se tak zadihal kaj nebi do zraka mogel doći.Ne mogu vjerovati od tebe takve riječi čuti.Hm. dečko,daj se sredi.:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:
muhaničar je pacifista ali nedajbog da mu se tlak zdigne i da zakuha
Može biti ali od njega nikakove koristi.Joh... krivo si svatila ja mislio da ti sa puno iskustva bi daleko bolje odradila posao čuvenog ministra !!!! Susjed Jlukaci7 dečko možeš biti i sa 99 !
Johanice za ovo dečec:icon_rolleyes::icon_rolleyes: vas u Gudovcu moram počastiti sa pičema vidiš @jlukaci kad si mlad pa ništ ne shvačaš - željkič je mator ko i ja ,dakle,nas dvoje bismo imali koristi jedno od drugoga i sa 99.Recimo - mogli bi pričati o kostobolji, izmjenjivati informacije koji zubar radi bolje socijalne zube, gdje kupiti bolje gume za štake, gdje su jeftinije pelene za odrasle, koje tablete uzimati protiv zatvora,koje protiv onoga drugoga,ma dečec,pojma ti nemaš kakve se sve aktivnosti mogu voditi sa 99.giggle):giggle):giggle):giggle):giggle):giggle):giggle):
El u buketu bila kakva porukica!? Trebao si doći sa sviračim..