Strijela je Amorova ili domaća izrada imal sam u planu ići na tvoju stranu ali sad samo obilazno em ti strijelu i gljive možda djeluju i daljinski
envy):
envy):
Nemaj straha @željkič -onaj kojeg pogodi moja strijela se nebu zaljubil,to ti je kak da te božja pukne - strefi te grom - a ak slučajno ne odradi do kraja,e,tek onda gljive dolaze na red....
Ček malo,sad meni nešt nije jasno - koje se ti to bojiš strijele - jel Amorove ili domaće izrade??????:icon_wink:
hi):
hi):
hi):
nebojte se njenih gljiva, ja sam ih kušal pa sam još tu...doduše sve manje, ali tu...:icon_cool:
više vas treba biti strah ako vam krumpir skuha...naime, njega kupuje na posebnom mjestu...a svoj neda...:^):
Ajde da konačno otkrijemo tajnu krumpira kojeg je @darijus napikaval za mojim stolom - bilo je to ovak - Zove @darijus mene i veli - evo,ja krenuo,za uru i pol sam kod tebe.Taman na ručak.Sad,ja sam kaj se ručka tiče meso već zvadila iz škrinje,i već se to počelo pomalo dinstati,ali sam čist zaboravila da u kući krumpira nema.A onda sam u smeću spazila tetrapak soka,to me ponukalo da otprem vrata frižidera.U času dok sam ja otprla,istog sam trena vidjela da isto tako niti soka nema - sok je kod mene u frižideru inače lociran tako da dok vrata povučeš prema sebi sok direktno udari u oči - dakle u istom momentu otvaranja i povlačenja ja sam shvatla da @darijus nebu imal kaj piti ak ja istog momenta po zatvaranju frižidera ne sjednem u auto i odem u dučan.A bogami nebu niti pirea napikaval ak isto tako na sjednem u auto i ne odem u polje po krumpira.A kaj da reknem - u polje mi se išlo nije. Imala ja neke lijepe natikače,čiste,istuširana bila ujutro,isto dakle čista,noktiči čisti -i odi ti sada prekopavati zemlju i prašiti se u prašini.A doći u Belicu i ne biti poslužen krumpirom na bilo koji način je sramota za gazdaricu.A bila ja sama doma,muž bio na Žitnjaku,ošo čovijek nešt privrijediti,jel,pa nijesam mogla njega poslat.A i vremena nije bio napretek,sad da se šećem od dučana do polja nije zgodno,ali,eto,da sam morala bila bih - majke mi bih.Kak nebih za svoga kojota koji još niti dandanas nezna kak se zval Šnjofonja.Aaali,nisam morala - došla ja tako tam do dučana,ošla kupiti taj sok,naravno i friški kruh za gosta,a onda se okrenula prema autu,u vidno polje mi automatski pala kuća moje znanice i u istom trenu meni zabljesnula ideja - rješenje problema krumpira -prešla ja preko ceste,ušla u dvorište,pokucala,otvorila vrata naravno,ušla,i isti čas čim se pomolila u hodniku znaničina glava upitala - Natalija,imaš možda kući dvije kile krumpira?Imam - rekla je ona.Oš mi dati - oću,rekla je ona,odi idemo u špajz.Ušle mi u špajz,krumpiriči bili dolje na podu,neki jadni,sitni,i izrezani i kvrgavi i sa rupom poneki,sve neki grintavi - veli ona meni - ma pusti te,idemo tam v škedenj,uzmi vrećicu,ne netreba,govorim ja,dobri su ovi,pokupila ja to na brzinu,u autu začas bila,došla doma,ogulila,i stavila kuhat. E moj @darijus - neš ti meni z Belice odišel a da pire nebuš napiknul. Dakle - @darijus je napikaval,moje su natikače ostale čiste,noktiči čisti,ja neznojna i neprašnjava čista dakle bila,svi zadovoljni i sretni.Bi bili.Da @darijus nije imal potrebe otkriti tajnu pirea javno .Za koju sam ja mislila da bu ostala tajna.Ali,kak bi moja pokojna baka rekla - daj mu nej lampa - rit bi mu klapotala. A jel,@kojote.(Jel znaš da na forumu imamo pravog @kojota,al nema veze - za mene si ti pravi,hihi):cool2:
Opa, počeli su se javljati oni koji su probali
giggle):
giggle):
@muhač,poziv još uvijek vrijedi - nemaš se čega bojati,evo,@bučo jeo kod mene - ostao živ,@kojotič jeo kod mene,ostao živ,napraviti ću ja i za tebe nešt (vele ljudi - treća - sreća,ajd,dođi da isprobam tu staru mudrost,nemoraju biti gljive,imam ja i druge recepte....:icon_madu