evo da stavim ovdje,ali lagano upozorenje za ljude slabijeg želuca.Koji vam je detalj dovoljan da uspijete razlikovati upakovanu oguljenu mačku od oguljenog zeca,ako kojim slučajem naletite na neku čudnu mesnicu negdje daleko na nekom slučajnom putovanju,dobro razmislite odgovor ide sutra da vam ne kvarim noć:icon_fU::icon_fU::icon_fU:
Ajkula,sad si me sablaznio.Šta si to iskemijao opet čovječe??????
Hvala,hvala!!!
A kako si pogodio???????????????:icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes:
jbg,piknul bez veze sam da uvek tak ubodem.....:icon_hang:,nego el si i ti živčana ko ja pa nemreš spati kad si sad na kompu:icon_pray:
Ovo je moje uobičajeno - ljeti kada radim u plasteniku do pol devet,ako odmah nakon večere odem u krevet nemam uopće osjećaj da sam živjela taj dan - tako mi onda ostala navika kroz cijelu godinu....šta ćeš.Ma ima tu tisuću razloga - a,evo,sada ću,moje zlato se na trosjedu probudio.
Palila bi čipka,palila,al nas dioptrija zeznula. :icon_wink: :icon_razz:
Nisam "zelena" ali sam načiso pozelenila - @farmrevg - ne približavaj se mojim macama - sad ti više ne vjerujem na riječ dečko - iš,iš - da se nisi usudio nit pomisliti.....:icon_e_surprised:
@đuro strašni,ti si zbilja strašan - pa kako te mile životinjice možeš napucavat.Joj kako bih ti sada stala na nogu sa svih sedamdeset pet plus tri blagdanske kile!!!!!!:icon_axe:
E moj đuro strašni - znači - ja sam strašnija od tebe - i jača. A k tome sam i plava.To ti je kombinacija koja satire sve pred sobom - čuvaj me se - nediraj životinje.:icon_madu::icon_fU: