• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajoj Ajkula - ja to nebih mogla - ja sam pacifista.Ja bih to riješila prije verbalnim deliktom.A kada me krene,bolje mi se na naći pred jezikom.:(giggle)::(giggle)::(giggle):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
:(sweat)::(sweat)::(sweat)::(sweat):Ja se nadam da ja nikad nebum završil u ovoj temi opisan tvojom rukom ....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nema da brigaš - ti si na mom posebnom tretmanu - čekam da se skupi za seriju-Pa ćemo epizodno.......:icon_madu::icon_madu::icon_madu::icon_weed::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hm -ak se MUHA ne pojavi na forumu večeras i par dana nakon toga - ja nisam ništa kriva.Majkemi.
602990818.gif

23749988.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pričekajte malo dečki - nebumo odmah sumnjali na krađe i na zadnju lopatu preko riti - ajmo ga najprije na hitnoj potražiti - ipak je on jučer pojel ono što sam ja skuhala.
23749988.gif
[/IMG]

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nemaš ti kaj , MUHA je ko golub pismonoša , možeš ti njega poslati bog zna kam , on se uvjek vrne doma .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Evo me, živ i zdrav.

Doček na kapiji i tuširanje bumo preskočili :icon_biggrin:
Kupanje :(clap)::(clap):
Ručak, sljedeči put bude dovoljan samo kalamper, što jest jest ali :icon_pray::icon_pray::icon_pray: ili je to zato kaj je prvi put sve dobro :(angel):

Sad dolazi onaj najbitniji dio radi kojeg se i išlo.
Neznam na koji način da se zahvalim obitelji JO na svemu kaj su napravili u humanitarne svrhe.
Mogu samo reči jedno veliko HVALA
Pošto je njihov poklon bil puno veči nego kaj smo se nadali mogu ih samo obavjestiti da je njihova pomoč uručena na 6 kučnih brojeva.
Hvala im još jednom u ime svih kojima su pomogli.

graphics-3d-smileys-765544.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Valjda je tako - zapravo,bilo bi dobro da je tako - samo što jučer nije donesel pismo,niti kakvu porukicu nego ovo -

20140410_183748_zps138a0dc5.jpg
[/URL][/IMG]

A onda je to završilo,mislim,to ,kaj je donesel - ovako -

20140410_184808_zpsc604639e.jpg
[/URL][/IMG]

20140411_160902_zps1db59d74.jpg
[/URL][/IMG]

A na kraju,dok Ninica više nije mogla,ove su dovršile -

20140411_161041_zps3ed5c725.jpg
[/URL][/IMG]

Sad mi je čisto krivo kaj sam mu poslužila kapučino i gljive - a tak je to dobar čovjek bil........:mur::mur::mur:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Da razjasnimo.
Griote tebi.
Kapučino Joži.
Hrana Nini.
Mački nisu ništa zaslužili pa ništa nisu ni dobili.

Samo da znaš, onaj kapučino me dotukel. bračo moja mila kolika je to šalica :(whew)::(whew):
Ali dobra ti taktika da zadržiš goste da duže ostanu :(hi):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajoj,sad tek vidim da se Muhač javio prije nego sam ja napisala post.Pa taj je zbilja neuništiv - niti ga gljive nemogu dokrajčiti niti mišomor.Materemi,morala budem ja smisliti novu taktiku - sa hranom to očito nebude išlo......:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

(Nema potrebe zahvaljivati - kada se može,i kolko se može - ako treba - tu smo.)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da razjasnimo.
Griote tebi.
Kapučino Joži.
Hrana Nini.
Mački nisu ništa zaslužili pa ništa nisu ni dobili.

Samo da znaš, onaj kapučino me dotukel. bračo moja mila kolika je to šalica :(whew)::(whew):
Ali dobra ti taktika da zadržiš goste da duže ostanu :(hi):

Pa rekla sam ja da imam šalice za drage goste i za gnjavatore,jel.:icon_weed:

A sada zmisli nas svako jutro u krevetu sa njima - kak onda nebudem sa poslom uvijek u zaostatku tr dana,hehe....

Muhač,materemi,imala sam već čudo gostiju,i onih koji došli prvi puta u kuću,i onih koje godinama znamo,ali majkemi,još nitko psetu poklon nije donio.Kako ti je to samo palo na pamet.Krepavali smo od smijeha dok smo pogledali u vrečicu.Nina je rekla - vau - ilitiga - kad će taj opet doći?:icon_super:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa rekla sam ja da imam šalice za drage goste i za gnjavatore,jel.:icon_weed:

Muhač,materemi,imala sam već čudo gostiju,i onih koji došli prvi puta u kuću,i onih koje godinama znamo,ali majkemi,još nitko psetu poklon nije donio.Kako ti je to samo palo na pamet.Krepavali smo od smijeha dok smo pogledali u vrečicu.Nina je rekla - vau - ilitiga - kad će taj opet doći?:icon_super:
Rekla si, ali ja to nisam za ozbiljno shvatil, kao ni puno toga kaj si ti (ustvari to tek sad vidim) napisala.

Pa i pseto je čal domačinstva i kolko vidim to je počasni čaln, pa je red da i ono dobije poklon, a za predstavu koju je izvelo je zaslužilo i više.
Nadam se da je zadovoljno bilo, a pojesti više nije moglo znamo i zašto :icon_rofl::icon_rofl:

Drago mi je kaj sam imal prilike vidjeti malog medu (onog kaj je kriv za tvoje tegobe), malo opipal Zekana i malo više pomiloval malog Ferka .
Šteta kaj si neke od njih nisam ovjekovječil za uspomenu, ali možda bude prilike nekad drugi put.
Naravno i plastenicima sam fasciniran, nisam do sad imal prilike to vidjeti, ali željezo je ipak željezo

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma dobro sad - nebudemo baš za cjelokupnu katastrofu okrivili malog medu - nešto je kriv i slobodni pad.:icon_rofl::(hi): Potpomognut zubom vremena.:icon_eyes::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E moj Muhič,sad se ja sjetila - ajde,bolje kasno nego nikada - jesi ti nahvalio mene i moga muža - a nisi spomenuo sebe - to što se vozilo - vozilo se tvojim autom.Tvojim gorivom kojega se od tvoje do moje kuće potrošilo.Kilometraža koju si napravio za druge i potrošeno vrijeme zavrijeđuju da ti se kaže - svaka ti čast ljudino - i pokloni do zemlje.Privilegija je poznavati te.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam samo iskoristil priliku da spojim ugodno s korisnim :(hi):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo se malo danas Dravu posjetilo -

20140413_141032_zps3b2f0636.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_141050_zps0e8f9e8a.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_141451_zps8fe9f3bd.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_150328_zpsf3a5fe92.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_143142_zps8954611b.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_141214_zpsfca2990e.jpg
[/URL][/IMG]

20140413_143215_zpsa49ea108.jpg
[/URL][/IMG]

Bilo je predivno,ali nas je kišica uznemirila i otpremila bar dvije ure ranije kući.

Ali,bude se to nadoknadilo slijedeći puta.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ajoj johabice,a gdje su ribički štapovi i sjedalica,to je odmor na Dravi,kako je Ninći podnijela blizinu velike vode

Najnoviji postovi

Na vrh