Ajoj @todos,a zašt piješ dok voziš.Ma makar i bicikl.Vidiš kako trtica lako strada.A sad još dok ti i prekršajni sudac opali kaznu,bude ti i đep stradao.Hehe..
Kad smo već kod trtice,sad si me sjetio od zimus - išla ja na bazen sa unukom,a ona imala devet godina,i nagovorila ona mene da se spuštamo niz tobogan.Ma nije mene trebalo nagovarati,ja sam uvijek za bedastoče,a i volim kada mojih sedamdeset pet kila udari u vodu,pol bazena se izlije a ja potonem do dna i onda se gušim i davim vodom dok ne skužim da se to tak ne radi...A nogovorila ona mene da odemo na onaj mali,za male klince,onaj sa pol metra,ma kojih pol metra,malo iznad gležnjeva vode.Tobogan mali,ma ga ima u nekh metar dužine - gore se popneš,sjedneš i još ne rekneš zum - već pljesneš u bazen.Popela sam se ja,pljasnula sam onako,nemožeš ti tu savinuti noge - a istinabog,nije meni niti palo na pamet dočekat se na noge,ma to je samo metar tobogana - zumnula sam ja onako - ma tko bi rekao kako u tih metar dužine sedamdeset pet kila može dobiti ubrzanja - sletjela sam ja ko metak direktno na trticu - o Isusova mati,mislila sam da više nikada neću moći ustati.To je bila katastrofa.Ustala jesam,ali na njoj u slijedeća tri tjedna sjedila nisam.Eboga,sjedila sam na boku - tri mi je tjedna trebalo da mogu normalno sjesti i normalno ustati.