Ako netko prati seriju Lud Zbunjen Normalan,ovo što mi se sinoć desilo podsječa me na Izeta i njegove. Kčer mi otišla biciklom u obližnje selo kod kolegice, istih godina 23, oko 22.30 nazove da dodjem po nju autom jer pada kiša. Ja ostavim mobitel doma na punjaču. Dojdem do kuće i čekam u autu, ali nje nema, ona čeka da je nazovem??, idem ja ipak pozvonit kad izlazi muškarac mojih godina, i sretnemo se kod mog auta, tj. tata od kolegice..ja.. dobro večer gospon ja sam došel po M...., mrak pada kiša, ON me čudno pogleda i pita.. a kam da ide?.JA.pa doma..ON..nejde ona nikam,ona je doma..
JA ???, pa kak je doma sad me zvala da dodjem po nju..ON..a ko ste vi? JA..pa ja sam joj tata...I onda ON smirenim tonom,a tvoja M..., je kod nas? i moja žena se zove M..., sad smo baš došli doma s svinjokolje...čini mi se da je gospon bio malo
,a inače se poznamo ali mrak i nešto drugo, skoro da dobijem batine. Jučer mi je to izgledalo smješno, ali danas kad se zamislim da meni tak dođe muškarac po noći po ženu da je vodi doma..nebi mi bilo baš jednostavno.