Kao prvo ŠANANA ne moraš se vrijeđati..
Tražio slike po forumu ali ne mogu naći, naišao na video od Bobe i nadam se da se neće ljutiti što ću ga okačiti ovdje bez njegove dozvole..
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=eXZoqNs63N8&list=UUqCv4jpse9bRWkWDDkHnA4w&index=40[/YT]
Možda sada ima nekakav drugi sjetvospremač, ali ako je i dalje ovaj onda je kraći njegov nego moj, naravno sjetvospremač! Moj je duži od Zetora.. Ja kažem da ga prekretač ljulja malo što bi ga ovo ljuljalo puno više, valjda znam jer vozim taj traktor, 539 mi sa tim prekretačem kada trebam preći među ili nešto ode u zrak, po cesti malo dodiruje asfalt i ako nije našpanan na španerima moli boga da ne odeš u jarak, naravno ako voziš punim gasom, 549 mi malo ljulja, nije strašno, ali ljulja.. nosio bi on taj sjetvospremač nekako, al to nije to kad ja ne mogu mirno cestom voziti.. I sami time bi bio odprilike duplo sporiji.. Po polju ne bi razvio dovoljnu brzinu, a ni dubinu, ja ne idem sjetvospremačem samo da malo ide u zemlju, ja napravim sa njim rahlo na nekih 7-10cm... Ima ovdje kod mene sa 533 je vukao 3 metra sjetvospremač ide drugom po njivi samo tako samo što ne ide u zemlju skoro ništa i samo su dva ili tri reda opruga i jedan valjak.. nećeš mi ovo vjerovati, ali i ja sam gledao i nevjerovao.. S ovim sjetvospremačem ima šta Zetor da radi tako da ni ne pomišljam da bi ga za 549 kvačio...
mali plavi, nije težina neka, ali ima dužine...