Kao prvo, neznam, kakva je to poanta svega, ak traktor vuče ovo seckalicu, a dosta manji motor ugrađen je integrirano na nju.
Kao drugo, stroj radi po meni super secku, jer nije previše usitnjena.
Kao treče, ovaj stroj NIJE napraven po nikakvim sigurnostnim normama.ČOVIJEK NE SMIJE U NIKAKVOM PRIMERU DOSTIČI, DA SA RUKOM DOSTIŽE DO VUČNOG DODAVAČA. Dodavač sa jakom lahkočom zahvati rukavice i odjelo.
Savo, nemam slike podavača u peč. Pričao sam sa prodavačem peči o tome. PUNO dosta je komplikovano, nego kod PELETA. A se ne siječam više zašto. A i jedan put sve je veče, kao kod podavača za pelete.
Inače mogu ti kazati, da sam sa vlastitim očima vidijo, kako izgleda jednostavan, kod kuče napraveni podavač secke kod jednog čovijeka. Kazao mi je zanimivo, da radi bezprekorno.
Sastojijo je sa rezervoara i obične peči na drva. Transporter bijo je napraveni sa okruglih dvih cijeva,fi 120mm, koje su jedna prema drugi stojili u 90stupnjeva vodoravno. U križišču tih cijeva bijo je opet mali prostor kutija 15x15cm kocka. Unutra cijeva puži, koj je svaki od njih imao naravno svoj motorčič i mali reduktor. Na kraju ulaza u peč imao je stikalo sa tipalom. Kad se secka odgorjela, počeo je podavač tako dugo vrtiejti i dodavati materijal, dok se nije tipalo podignulo i izključilo transportere.
Dvije transportera postoje zbog požarne sigurnosti je kazao.