S
Suljos jer na Mirkovcu radi prijatelj kako se zove.Tamo ih je 90% iz Suljosa.Mozes i na PMsuljos kaže:Prijatelj na Belju radi baš to,i to na Fendt-u od nekih 300 konja,danas je noćna mogao i obići ga , da vidim kako ide sa tim podrivanjem,kaže da može vozit jedva 5km i da trosi 30 litara na sat(tako on kaze da očita sa displeja,zamolio sam ga da više pazi na to pošto me baš zanima),komentirao je Fendt-a i JD,ono što pruža vozaču JD je obična zeljezna naprava,stim da par godina nedobivaju nove JD traktore.
ROKI kaže:Onaj John Deere 8100 što je kod mene podrivao trošio je 40 l/h! Išao je oko 5-5,5 km/h na 2200 o/min podrivao je na 60-65 cm. Uvjeti su bili katastrofa, suho i tvrdo do bola. JD je skakutao, al je išao kad drugi nisu mogli!
robert kaže:ni fend ni mf ne bi vukli rabe,sigurno.bio laksi za vuc il ne,o tom bi se dalo raspravit,no ima zub vise i isao je dublje,a po pitanju snage ni mf ni fend ne mogu se nositi sa jd serijom 8.
sapatov clas radi u nustru,u laksoj zemlji
sapat kaže:ispravak ratarkovog netoćnog navoda - Ares 657 bez utega 6600kg-
Nije da hvalim svoj traktor, ali govorim šta vidim po našem ataru ; mf, deutz i štajer u toj klasi - nemogu se mjerit sa mojim aresom
sapat kaže:biđo, neljuti se... meni u prometnoj stoji tako, odnosno tako je pisalo na papirima koji sam dobio od zastupnika...
robert kaže:i za mog case svuda pise 5400kg,a ono na vagi potpuno prazan i bez tegova 6 200kg.jest da ima prednju hidr. i sasiju al ne moze na tom dobit 800kg!
robert kaže:na prednjoj hidraulici imam 800kg tegova,i znam koliko je to zeljezarije,sasija,cilindri i poluge max. imaju 350-400kg
roki,nisi u pravu!nemoj da ja cipiram svog rusa,a ti znas kakva je to :evil: okrutna i nemilostiva zvjer.. :twisted: . budem li doso tamo,ima citavu brodsku zupaniju da ispodrivam,a necu upali ni speru.!!kad vide masinu koja tera prasinu,svi ce se razbjezat!!..ta daa.... :shock: a iz auspuha riga vatru i sve tri moguce boje dimova(crni,plavi,bjeli)