ja imam MF-3060, imao sam vrlo sličan problem, nije mi htio ponekad upalit kardan, i prva vuća mi je ostajala uključena, tj kad sam stisnuo gumb za isključiti lampica se ugasila, ali je vuča ostajala ugljučena. Problem smo otkrili tek kad smo zvali servis u Njemačkku. Pogledaj si dobro sve žice dolje pri ventilima, dali ti je možda koja žica negdje zguljena ili oksidirala, kod mene je konkretno bio banalan problem, đek pri kompjuteru nije imao pravi spoj, a te sve žice od vuče, pogona, kardana i špere su u tom jednom snopu. Valjda se malo razdrmal i izgubio kontakt, ja sam kupio onaj sprej za te elektroničke sklopove malo to poprskao, ponovno zaštekao i radi, isto tako sam očistio i utičnice na svim ventilima jer su bile u prašini i već su malo oksidirale od starosti valjda. Pogledaj si i kakav ti je filter od getribe, a nebi bilo na odmet pogledat i ventile usput, oni se lako skidaju , pa pogledaš da nije koji zaštekal, imaš još naprijed iznad akumulatora, odmah ispod haube dva osigurača, pa si pogledaj da nije koji otišao. Neznam jel to tak sve kod tebe, ali vjerojatno je bez obzira na veličinu traktora, ja mislim da oni imaju svi istu elektroniku, ako ne istu onda jako sličnu. eto nadam sam barem nešto pomogao. Preporučam ti da nejdeš odmah nešto prebrikavat, ili mjenjat kompjuter dok sve ne ispitaš, jer dosta naših koje smo tu pitali bi odmah sve brikali, ili mjenjali komp, jer neznaju objasnit problem, zato smo i zvali servis u njemačku. Član kikicMF ti se razumije dosta u masseye pa možeš i njega pitat za savjet. Eto nadam se da nemaš neki ozbiljniji problem, i sretno u otklanjanju problema.