• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

èudan neki jd

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
abrkili kaže:
čisto sumnjam da kvare,to je JD motor,traktor relativno male snage,nema se tu što strašno potrgat,koliko ljudi voza ruseve i ursuse i IMT-e sa daleko lošijim motorima pa se ne žale...mislim da je ovo ipak prevelika cijena...
pa s takvim modelom traktora JD koji je poznat po kvaliteti i udobnosti sigurni se ne hvale :p
i mislim da ljudi koji se malo bolje kuže u traktore razumiju šta je JD sklapan negdje u mexicu i sklaspan u ameriki..btw u ameriki modeli veči od 155ks..

B

Bobo

Guest
Je, losiji je sigurno od "original" JD traktora, ali tu je i takva cijena. Sklapan je po JD standardima i koliko sam uspio vidjeti, sklopljen je preciznije od bilo kojeg IMT-a , Torpeda, TAFE, a kineze da niti ne spominjem...

Ako se ukaze prilika da kroz nekih 5 godina kupujem veci traktor, svakako ce u uzem izboru biti JD 5625... Od ostalih "istocnjaka" je bar za klasu bolji...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
e pa to sam htio reči da su lošije kvalitete...
ali ja mislim da je samo motor JD a ovo nije..
moram ga vidjeti na sajmu ove godine.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
E marko ja da imam taj JD od 65 ks umjesto svog 565 koji mu nije ni do felgi, bio bi najsretniji čovjek... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
ma daj šta pričaš. :idea: :idea: :idea:
ma daj ja ga ne bih htio ni da je badava....
prije IMT :p

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Taj JD sa svoji 65 ks sigurno je bog naspram imt-a 565 DV, to govorim sudeči po kveliteti, a u praksi neznam, morao bih isprobati da se uvjerim, ali možda malu prednost dajem JD-u iako je IMT mrcina!!!! :mrgreen:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
ma daj ti jedan IMT-ovac tako govoriš... :twisted: :mrgreen:
ma neka je IMT mastan neka curi ulje iz njeg ali još uvijek mi je bolji traktor od tog JD-a ;)
i IMT je zvijer prema tome JD.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma znaš kaj, imaš ti nekako pravo, kad ja upalim IMT-a taj zvuk klipova, mrcinska snaga, ma za to se živi, ovaj Jd sigurno nekako čudno radi.....

IMTJEZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
e pa to želim čut od tebe 8) 8)
ma IMT od klipova,lagera,do vibracija u kabini ma milina...a još onda zvuk iz auspuha. :supz:

B

Bobo

Guest
Da, a ovaj jd od 65 ks kosta jednako kao i IMT 577DV, a s tim da JD ima sinhronirizani mjenajc s tri grupe po 3 brzine i da je u potpunosti sinhroniziran. takodjer mu je sinhronizirano prebacivanje 2-rikverc, sto znaci da ima neku vrstu mehanickog reverzera. IMT to ima SAMO I JEDINO na 5135 traktoru, ili po novim oznakama 2140...

Iako sam ja najveci zagovornik IMT-a kojeg poznam ;) nekako bih dao prije sansu ovom JD 65ks, nego IMT-u 577... Pogotovo kad se sjetim da je 577 bolestan na prednju vucu...

Ovo samom pojavom sto ima JD naljepnicu na sebi dovoljno govori da su ameri spremni, kako bi zlobnici rekli, ukaljati svoje ime s ovim "poluproizvidom" ali to je bas ono sto nekima treba da se maknu dalje od IMT-a, torpeda i kojekakvih klimavih kineza. Jd daje svoju garanciju kako za svaki traktor, tako i za ovaj, te mu kao takvom dajem prednost nad IMT-om...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Ma dajte dečki nemojte tako biti protiv IMT-a... :twisted: :p
kako sam počeo shvačat bobo je počeo patit na finoču :mrgreen: :mrgreen:
ali opet neka taj mexikanac ima to kaj ima i sinhro mjenjač i sve živo,ali opet IMT je IMT i uvijek če biti...za njega nađeš dijjelove na svakom kutu a za ovoga JD???? i platit češ ih manje kao za JD..zato si onda vi mislite kad vam otiđe u sezoni npr:eek:ranja, tanjuranja -vodna pumpa :scratch gdje če sad biti dijelovi? a ako se to desi na IMT-u obljižnja trgovina kupiš staviš gore i piči a pvak za JD još ako nemaju onda si najeb :evil:

B

Bobo

Guest
Cuj, JD svojim imenom garantira za taj traktor, tak da ono... s cime ce mi garantirati jedan EuroWolf? Imenom?

Ne palim na finocu, ali zasto da vise ikada kupim IMT traktor, jer s ovim imam poteskoca s potrosnjom ulja. Da imam izvor ulja u dvoristu, ne bih se bunio, ali ovo je stvarno pretjerano.

Traktor kao traktor ce se uvijek kvariti, pa tako i IMT i ovaj JD... Sjeti se samo kako se novi MF kvari u sjetvi a od servisera ni traga preko tjedan dana...

Kako svakome drugom, tako imeni. Nista bolje, nista gore i ja zadovoljan...

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327
Ovaj JD 5625 se necini lose 4.5 je vec moderan motor,koji ima potencijala,ugradje se i u druge modele koji kostaju preko 40.000 eura

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572
a jel vidio ko kabinu kaka je na tome jd-u?POgledajte na onoj slici iznutra, tamo di budu noge su rupe, pa u tu kabinu mora da puva...

B

Bobo

Guest
Kabina na njemu nije tvornicka, vec je "nakalemljena" na sluzbenim JD stranicama za taj traktor se nigdje ne spominje kabina. za 5625 da, ali za 5403 ne, jer s kabinom nije zamisljen, vec samo sa zastitnim okvirom...

Na vrh