• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

èudan neki jd

kloki

Član
Tu od
10 Tra 2008
Poruka
140
Obrisan neispravan link.
zna li neko koji je ovo JD sa sajma u novom sadu i koje su mu karakteristike

kloki

Član
Tu od
10 Tra 2008
Poruka
140
ziv bio.negde sam procitao da moze da radi na loz\ ulje.a i cena mu nije losa vredi li to cudo??

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
kloki kaže:
ziv bio.negde sam procitao da moze da radi na loz\ ulje.a i cena mu nije losa vredi li to cudo??

ma ništa, ;)
a što se tiće traktora
znam samo da je made by indija :|

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ursusc360 kaže:
A ja imam sliku nekog JOHN DEERE-a, ja neznam jel to takav ili je to obojan ZETOR 6340. Šta vi mislite???
Meni je to isto kao zetor, ali samo su mi malo felge čudne :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Obrisan neispravan link.

Da to je isti zetor, potpuno isti, to je zetor serije major, a bilo je i istih kao i fortera.

kloki

Član
Tu od
10 Tra 2008
Poruka
140
kloki je napisao/la:ziv bio.negde sam procitao da moze da radi na loz\ ulje.a i cena mu nije losa vredi li to cudo??

ma ništa, ;)
a što se tiće traktora
znam samo da je made by indija :|
po cemu se to vidi deluje kao i svaki .ja neznam nista o jd

B

Bobo

Guest
Nije iz indije, nego iz turske, kao i neke serije MF traktora, pa se nitko ne buni...

Nadam se da ce Krx doci jos koji put na forum, pa da vam posvjedoci sto radi MF iz turske ;)

Ovaj traktor je pravljen po JD standardima i tako da je to i dalje kvaliteta, ali oprema na takvim traktorima je druga prica...

Npr, mjenjac jedini koji je kod nas dobavljiv je 9+3 full sinhroniziran, s tim da je 2-R hod takodjer sinhroniziran, sto se moze protumaciti kao mahanicki reverzer, posto se te brzine mogu saltati kad je traktor u pokretu, bez krcanja, iako se radi o cistoj mahanici.

Moze se birati da li zelite jedan par hidro prikljucnica, ili dva, mozda ima i opcija s 2(3) para hidro prikljucnica na sredini s odgovarajucim joystickom za rad s prednjim utovarivacem.

Da kupujem traktor te snage, znam koji bi mi favorit bio, a vjerovatno bih njega i doterao u dvoriste...

B

Bobo

Guest
Iz finske?

Pomijesao sam nesta... njegov MF i jedna serija valtra traktora su isti... da... sjatio sam se sad...

Znam da MF ima proizvodne pogone i u turskoj i da su traktoru super, isto kao i ovi iz finske... sve je to isti klinac, samo sto strojem ne upravlja njemac ili englez, vec turcin. ne znaci to da su oni manje kvalificirani, nego samo traze menje novca za isti posao koji englez odradi za duplo skuplje...

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Da isti je ko valtra.

Ne radi nikako englez duplo skuplje, radi za nekoliko puta skuplje nego turčin.

Č

Čugi

Guest
Čovek sa kojim sa pričao pre slikanja ovog traktora mi reče da je motor Euro1 i više se ne proizvode, ovo je ostalo sa lagera od ranije na zapadu i sada je kod nas i u Hrvatskoj, ima ih u malim količinama, guta i lož ulje!

B

Bobo

Guest
Sto se loz ulja tice, tako mi svejedno, jer ga ne koristim kako su nam uveli plavi dizel...

Ne isplati se zezati s time...

Kao sto rece ranije, svidja mi se takav JD jer je cista mehanika, a ponajprije mi je i cijenom zanimljiv ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ima jedan takav JD kod nas, prije sam mislio da je obojan zetor, ali poslije sam skužio da je to ipak Jd.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
DSC00123-1.jpg

DSC00122.jpg

:blackeye

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
šta sve neče izmislit..
s tim mexikancem samo kvare JD :evil: :twisted:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
čisto sumnjam da kvare,to je JD motor,traktor relativno male snage,nema se tu što strašno potrgat,koliko ljudi voza ruseve i ursuse i IMT-e sa daleko lošijim motorima pa se ne žale...mislim da je ovo ipak prevelika cijena...

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Velika cijena? Što se dobije za tu cijenu sa 65 ks, 4 wd i d anije kinesko?

Na vrh