Re: Eurowolf
Pitanje je samo kvalitete ugrađenih materijala i kvaliteta obrade. Ako su popravili te dvije stvari, onda je to povoljan traktor.
Kak izgleda kvaliteta završne obrade kad se pogleda izbliza?
Dosada je kvalitet bio dobar, narocito ako se uzme u obzir ulozeno - dobijeno. Kod ovoga kod nas los materijal je na kabini to jest od tankog je materijala pa ponegdje propada i navoji na onim spanerima za poluge i topling su losi to smo pravili nanovo ali i nosi cesto dosta tereta, ostalo za sada ok.
Malo se na brzaka sve odvilo da se sve stigne vidjeti, ali cini mi se da je zavrsna obrada uredu, neznam sad bas sta ko ocekuje, nije Fend, ali je ok.
Recimo sjedao sam u Tuber, razlika kao nebo i zemlja, tuber je jedino pregledan, sve ostalo nista, mala kabina. vjedva sam se uvukao, zavrsna obrada nula
ma već ako staviš slike da je barem rezolucija da ih na mobu mogu pogledati, ovo sve zrnato
a što se tiče novih informacija i meni je drago čuti ali i vidjeti ;-)
e sad kod kineza uvijek nedoumica nikad ne znaš kakav je materijal do sada sve to nekako mekano ko puter a dijelova nema....
Promjeni telefon ili otidji na sajam pa ces moci vidjti uzivo bez tackica :8):
Slike su uredu, jesu slikane s polja kroz staklo, i smanjena im je rezolucija da se mogu lakse otvoriti ali se super vide barem kod mene.
Imaju na poljoinfo malo bolje slike, slikane iznutra model 604 pa se moze vidjeti.
Sem onog sto sam naveo, meni ostalo i nije bas kao puter. Kao sto reko nije Fendt ali mnoge zapadne kompanije imaju daleko vece gafove sa svojim traktorima, mnogo puta smo to i vidjeli ovdje na forumu.
Uglavnom da rezimiram rado bih ovaj novi model vidio u svom dvoristu :icon_thumright: