Da, jeftin je traktor, samo sto ima grdih problema s kocnicama i tu se treba sve novo stavljat, i mora se rastavljat i podmazivat prije svake sezone, ako oces da ti kocnice kako-tako rade. Moj ujak ih svako proljece podmazuje i rade bez greske. Dok to nije skuzio, ne bi s njim zakocio nikad...
Druga velika zamjerka mu je volan. Na nekima zna bit tezak da ti ruke otpadnu, a negdje pak bude zadovoljavajuce lagan. No, to ostavimo po strani, najveci problem oko volana je lose ovjesen prednji most, te mali rukavci koji se vrlo brzo razlokaju, i pod tanjuracama na asfaltu, prednji tockovi znaju plesat, ako nemas utege naprijed.
Veliki plus 558 je izrazito mala potrosnja, za razliku od 560 koji trosi kao nenormalan...
pazi sto kupujes, jer je to star traktor (je, nepoderiv je) ali ima ih i jako izganjanih, tako da nikad nisi siguran u stari traktor...
Ovo je moje misljenje, i ne morate ga se drzat ko pijan plota, ali ovo znam iz iskustva s ujakovim traktorom, i znam da ga nikad ne bi uzeo...
Jedino sto bi radio je uzeo zaribani 560 sa hidro volanom i hidraulicnim kocnicama i na njega stavio motor od 558 i da vidis veselja... Drugacije ne...