Nemoj me nasmijavati... Kad smo se odlucivali koji traktor kupiti, gledali smo i EuroWolf 454. U Gudovcu sam sjedio na njemu... odljevak je prelos, mjenjac je katastrofa... kostao je nekih 60-000Kn, a krsina na ocigled. Ima ga jedan u Dervisagi, i cujem od jednog kolege da se bas i ne vozi s njim... Hrpa jeftine plastike...
Imas u Agronomu izlozena dva komada, treci je prodan, i morali su ga na guranje paliti, i jedva nekako... Kolega jednog vozio od zeljeznickog do trgovine... svasta mi je napricao...
Jedan od glupih detalja je i to da kompresor kad napuni tlak u boci, cijelo vrijeme radi kao cvrcak, i to jako glasno... kaze da u kabini ne mozes biti koliko se to cuje... Idi pa ih pogledaj iz blizeg i reci mi kakav je ono prednji most na njemu?
I jos samo jedna stvar... Prve serije tih traktora su imale original perkins motor i to samo 804 i 824, a kasnije sve je kinesko, samo po perkins licenci. Mozda su opet uveli original perkinse, no cisto sumnjam...
Uglavnom, prije jedan IMT, nego dva kineza za iste novce...
EDIT:
Evo i par slika sa Gudovackog sajma 2006.g.
EuroWolf 454
Obrisan neispravan link.
Pogled na haubu:
Obrisan neispravan link.
Instrument tabla:
Obrisan neispravan link.
Mjenjaci i shema brzina... Cak su uspjeli rikverc grupu izdvojiti, tako da je rad s utovarivacem nocna mora. Brzine su trebale valjda biti na desnoj rucici, a grupe na lijevoj, a raspored brzina je super... kao da su se trudili pomijesati sve. Obratite paznju na odlijevak...
Obrisan neispravan link.
Zadnji kraj:
Polozaj manometra me zbunjuje, jer bas i nije na nekom preglednom mijestu. Mislim da se s vozackog mijesta niti ne moze vidjeti od "bureta"
Obrisan neispravan link.
EuroWolf 454 s kabinom:
Obrisan neispravan link.