Re:
ducija kaže:
zdravo kupio bih novog europarda 554 da li je neko zna kakav je motor u tom traktoru u trgovini kazu da je u njemu fiatov motor dali neko zana kako da napravim poteznicu gornju
Rekla-kazala... Moze biti po FIAT licenci, a to nije niti blizu original FIAT motoru. Koliko znam da su se u prve serije 824 ugradjivali original perkins motori, a sve dalje neki kineski po perkins licenci, razlika je, kazu, nebo i zemlja...
Prvi glas da se na te traktore stavlja FIAT motor, i na tvom mijestu bih ga DOOOOBRO pregledao prije kupovine, a pogotovo bih trazio po motoru natpisnu plocicu, na kojoj trebaju pisati svi bitniji podatci o motoru (ciji je, nazivna snaga, nazivni broj okretaja, kubikaza i sl.)
Sto se tice gornje poteznice, to je vrlo lak posao, i uzaludno je objasnjavati tako jednostavnu stvar. Pogledaj negdje kako original izgleda, i iskopiraj ju, ili pak izmisli nesto svoje
Prije kupovine novog traktora sam se dobro raspitao o eurowolf i europard traktorima, te sam dobio porazavajuce odgovore po pitanju nabavke rezervnih dijelova i servisa za traktor. Poslijednja kap koja je prelila casu je bio posjet eurowolf standu u Gudovcu, i sjedanje na traktor... Tu sam se definitivno odlucio za IMT, i nisam pozalio.