• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

BAGERISTA

Guest
je li to na engleskom?

Ne to je po naši,,,,domači,,,ki se srami materinjega,,,taj je budala......8),ja osbno poštivan svakog i svačije,,,i idem na obraz",,,nači kod mene je riječ zakon,,,a ko je pogazi,,,taj je kod mene finija..
Zajebancija,,šala,,,moramo malo...:rolfer::rolfer:

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
oj ljudi,nisam se dugo javio.imam jedno pitanje,neje vezano uz ovu temu al mi može možda neko pomoč.trebao bih vlagomjer za žitarice,novi mi je skup pa možda neko zna di bi se mogao nabaviti polovni.hvala

P

pravimajstor

Guest
Mjenjas isto ko i na FS2009 ides tamo di ti je FS2011 i kad otvoris FS2011 ides na data/maps/ i to sto je u toj mapi to izbrises ili nekamo pospremis ((ako ova mapa ne radi koju si downlad))i onda to koju si skinuo stavis tu nutra :D lako meni a kako tebi :p

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Mjenjas isto ko i na FS2009 ides tamo di ti je FS2011 i kad otvoris FS2011 ides na data/maps/ i to sto je u toj mapi to izbrises ili nekamo pospremis ((ako ova mapa ne radi koju si downlad))i onda to koju si skinuo stavis tu nutra :D lako meni a kako tebi :p

krivo dok skineš mapu onaj je u zip-u i onda ju staviš u mods!!!tam di su modovi i onda kad kreneš igrat odeš nakarieru klikneš da igraš i pojavi ti se prozor u kojem biraš mape!!!i izabereš koju si stavio

Lesi

Novi član
Tu od
5 Svi 2010
Poruka
16
Pozdrav svima. Dali netko zna može li se simulator igrati na play stationu? Hvala.:scratch

J

josip21

Guest
Poz svima,imam 15 krava i sad kad tovarim onaj izmet s utovarivačem na pda mi se nis ne smanjuje neg samo raste pomalo s vremenom ...dok s cisterno uzimam gnojnicu ona se smanjuje kolko napunim cisternu,zna li netko u cem je stvar? Hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
nabavi vecu korpu!:rolfer::rolfer::rolfer:
dok imaš puno krava onda ti se brzo puni zato ti je tak ja imam krava koliko se može kupit gnoj i gnojnicu vozim svake prijestupne pa uopce ne obračam pažnju na to!

4

4fun

Guest
Molio bi vas za pomoć, trebam šifre za ls 09 i patch 1.1 nemogu ih nać jer već dugo nisam bio na ovom forumu pa ak bi mi ih neko mogao tu stavit

Fala!

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel zna netko sta treba da se igra preko multiplayer moda,pokušavo netko možda???:partyman:

K

karlo321

Guest
jako je jednostavno igrat multiplayer... samo trebas kupit igru i to je to...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Molio bi vas za pomoć, trebam šifre za ls 09 i patch 1.1 nemogu ih nać jer već dugo nisam bio na ovom forumu pa ak bi mi ih neko mogao tu stavit

Fala!

ZTAAH-RKCS5-QYHHR-Z84W5-FHD7

Hevo ti šifre!

4

4fun

Guest
ZTAAH-RKCS5-QYHHR-Z84W5-FHD7

Hevo ti šifre!

Fala ali nije to ta, to jest neće mi ju prihvatit. To je od original igre ili od patcha? Možeš mi dat oba dvije ak imaš?

K

karlo321

Guest
gle ljudi pomirite se s tim da nemorete igrat MP dok ne kupite igru... tj jos uvjek nemozete, al nadam se uskoro nekom patchu za MP...

Najnoviji postovi

Na vrh