Da to su deutzovi motori...vjerojatno bi Zetor izdržao duže, ali ovo je samo omjer razina tehnologije Fendta u usporedbi sa Zetorom, koji je ipak 20-tak godina mlaði, a nije (puno) bolji...Å¡to se tièe Zetorovog mjenjaèa mislim da isto nova proxima ima neku vrstu powershifta, ali nisam siguranmario kaže:Mislim da novi modeli proxima plus imaju promjenu bez kvaèila!
Dali ti Fendt-ovi iz 80- tih imaju Deutz motore? Ja mislim da što se tiæe motora da bi novi Zetor dulje izdržao nego Fendt sa 11 000 sati, što vi mislite?
JoÅ¡ malo o Fendtu....Taj stari Fendt 107 KS ore s 4 brazdnim plugom 16 cola, i to da niti ne osjeti, dok New Holland 2002.god, 105 KS, to jednostavno ne može. Da bi mogao orati tim 4 brazdnim plugom New Hollandu je potreban uteg od 700 kg. Vidimo da su to traktori iste snage ali Fendt zahvaljujuæi puno dužem meðuosovinskom razmaku i neÅ¡to veæoj masi, to uspjeva bez problema.zvona kaže:Ovisi tko i Å¡ta radi sa traktorom.Prednost ipak dajem starom Fendu. Ako traktor nije uniÅ¡ten. da je redovno održavan.