• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FIAT (FiatAgri) - općenito

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
Nije mi ni daleko moracu otici vidit kakav je pa ako bude dobar mozda i bude kupovine.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nije mi ni daleko moracu otici vidit kakav je pa ako bude dobar mozda i bude kupovine.

Tak se oni sad trenutno kreću, za te novce imaš super odličan traktor, nevjerujem da je ovaj traktor istjeran.
Za sad čujem samo riječi hvale za F seriju:D

kordunaš

Član
Tu od
30 Ruj 2011
Poruka
95
pozdrav ekipa , zanima me dali ima tko shemu struje za upravljanje hidraulika od fiata F130 , pregara nam osigurač , sad sam izdvojio jednu žicu koja vodi prema nekom mislim indikatoru odozgor na getribi se nalazi teško je pristupačan za vidjet, sad hidraulika radi al ako netko nešto više zna od toga da mi kaže kako dalje riješiti???

B

BAGERISTA

Guest
Jesi gleda da nije u masi negdje žica,,,,,ispitaj je prije nego išta radiš,,,,,,,,,,,to ti je najeftinija opcija,,,,ili je možda i indikator,,,,otiša..

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
jel ima neko tu od Vas Fiata 1180 dt? da mi nabaci koju sliku iz unutrašnjosti kabine? i kakav mjenjac ima? jeli grub nak i kakav mu je raspored brzina? i kakav je to traktor općenito?

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
pozz! nadam se da me necete opet ignorisat kao za prethodni post! gdje se mogu nabavit one velike naljepnice FIATAGRI, i oznake tih nekih starijih fiata, i ona mala plasticna kvadratna bijela sto dodje iznad prednjih svjetala

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
pozz! nadam se da me necete opet ignorisat kao za prethodni post! gdje se mogu nabavit one velike naljepnice FIATAGRI, i oznake tih nekih starijih fiata, i ona mala plasticna kvadratna bijela sto dodje iznad prednjih svjetala
to odeš u neku obližnju tiskaru i daš dečkima sliku od naljepnice koju lako skineš negdje na netu i oni ti izrade orginal drugu za neku sitnu lovu...:supz:

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
aha. zahvaljujem na savjetu za naljepnice, bumo vidli!

el ko vidio onog FIATA 1180 na njuskalu za 6 hiljada eura?zast je tak jeftin? u cemu je kvaka? moze li se za ta novce dobiti tako veliki i snazan traktor a da je ispravan?

P.S. nadam se da gazda nije forumas!

B

BAGERISTA

Guest

Bilo ko,da radi naljepnice,,,,,,napravit če ti ih kao original,,,,,,samo trebaš mijere uzet,,,ili slikat,,,,,,i ima da budu indentične...

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
ajd hvala na savjetima za naljepnice! e al ja te naljepnice nemam jos na sta naljepit! ajd pa el niko nije iso na njuskalo, da vidi tog fiata,za kojeg pitam zast je tak jeftin? a utovarivac ima! deder vi koji se kuzite u to BAGERISTA, MIKE,MAHUNICAR I OSTALI. bokte izgleda bolje neg neki koji kosta 20 hiljada.
nesmijem ni zamislit sta bi mi doma radili sa takvim strojem
nije da trollam al sta mogu kad mi niste odgovorili prvi put,

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Jeftin je jer se nemore prodat,,,,,,ni šoldi,,,,a ča bi drugo bilo,,,,,,,ili je ubijen do besvijesti i opran....nešto je posrijedi..:?:?:scratch

Ne kužim ja ništa,,ovi drugi su koji znaju,,,,,,,,za sve šta pitaš,,,pa če ti dat odgovor...več.......

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Vjerojatno namjerno nije napisana jedinica ispred, tak da ljudi zovu (a odgovor: ma neeee, krivo su napisali...cijena je 16... :roll:).

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
e je...ga. sigurno je to! 16000eur! u sad sam :( !!!!
ili je ovo sto BAGERISTA kaze! ubijen do besvijesti, motor gotov, mozda vise nema ni blizu tih tvornickih 120 ks
al opet masina kakva god da mu je, te novce vrijedi! cca 2tEUR ulozis u masinu, i neznam, za prednje gume recimo isto tu negdje, i na kraju imas pravi traktor
nis, danas moram zvat pa bumo vidli

Posljednje uređivanje:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
a čuj za takve stvari mi tu moremo komentirati do besvjesti...ak si zainteresiran nazovi čovjeka pa ga budeš čul šta ti priča,i ak ti se sviđa odeš pogledati...to ti je jedino kaj ti morem reći...:roll:

B

BAGERISTA

Guest
e je...ga. sigurno je to! 16000eur! u sad sam :( !!!!
ili je ovo sto BAGERISTA kaze! ubijen do besvijesti, motor gotov, mozda vise nema ni blizu tih tvornickih 120 ks
al opet masina kakva god da mu je, te novce vrijedi! cca 2tEUR ulozis u masinu, i neznam, za prednje gume recimo isto tu negdje, i na kraju imas pravi traktor
nis, danas moram zvat pa bumo vidli

Ajde ako čuješ šta ili vidiš,,,,,obavezno javi,,,da vidimo,šta se to prodaje,,,,,,na slici je sve lipo...a u živo ti se nekad mozak okrene šta dođeš i vidiš....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
MAHUNICAR
Mislim stvarno ............pa zar opet :scratch
Kak bi jedan majstor mahuna kaj znal o tome :lol::lol:

Nekih sitnih doticaja sa Fiatima sam imal, ali tak malo da stvarno nebi znal kakva je sitacija, a o tržištu nemam pojma. Mada ovde na forumu tvrde da je to strojčina i pol, a meni tak i izgleda,,,,,,,,,,,,, izdaleka

Iako mislim da je caka u onome kaj je ZJ napisal ili si ti krivo pročital ko i moj nik ;)

zagorjerules

Član
Tu od
27 Lip 2012
Poruka
57
da li fiat 65-66 ima za getribu i hidrauliku jednu komoru za ulje ili je odvojeno,i koliko ide ulja[/QUOT

ja imam 70-66, ima jednu komoru! nama jednom iscurilo sve ulje pa smo ulili 3 kanistera po 10 l i jedva je dotaklo minimum

Pozdrav, ja imam 65-66. Kaj se ulja tiće, reko mi mehaničar da ide cca 45 l. Ne znam da li je točno, ali po ovm komentaru, lako moguće. Mene zanima kako izvaditi to ulje i kako uliti novo? Gdje je toj otvor, nemremo ga nać. Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh