Nije mi ni daleko moracu otici vidit kakav je pa ako bude dobar mozda i bude kupovine.
to odeš u neku obližnju tiskaru i daš dečkima sliku od naljepnice koju lako skineš negdje na netu i oni ti izrade orginal drugu za neku sitnu lovu...:supz:pozz! nadam se da me necete opet ignorisat kao za prethodni post! gdje se mogu nabavit one velike naljepnice FIATAGRI, i oznake tih nekih starijih fiata, i ona mala plasticna kvadratna bijela sto dodje iznad prednjih svjetala
Probaj kontaktirati ovog našeg članapozz! nadam se da me necete opet ignorisat kao za prethodni post! gdje se mogu nabavit one velike naljepnice FIATAGRI, i oznake tih nekih starijih fiata, i ona mala plasticna kvadratna bijela sto dodje iznad prednjih svjetala
pozz! nadam se da me necete opet ignorisat kao za prethodni post! gdje se mogu nabavit one velike naljepnice FIATAGRI, i oznake tih nekih starijih fiata, i ona mala plasticna kvadratna bijela sto dodje iznad prednjih svjetala
e je...ga. sigurno je to! 16000eur! u sad sam !!!!
ili je ovo sto BAGERISTA kaze! ubijen do besvijesti, motor gotov, mozda vise nema ni blizu tih tvornickih 120 ks
al opet masina kakva god da mu je, te novce vrijedi! cca 2tEUR ulozis u masinu, i neznam, za prednje gume recimo isto tu negdje, i na kraju imas pravi traktor
nis, danas moram zvat pa bumo vidli
Mislim stvarno ............pa zar opet :scratchMAHUNICAR
da li fiat 65-66 ima za getribu i hidrauliku jednu komoru za ulje ili je odvojeno,i koliko ide ulja[/QUOT
ja imam 70-66, ima jednu komoru! nama jednom iscurilo sve ulje pa smo ulili 3 kanistera po 10 l i jedva je dotaklo minimum
Pozdrav, ja imam 65-66. Kaj se ulja tiće, reko mi mehaničar da ide cca 45 l. Ne znam da li je točno, ali po ovm komentaru, lako moguće. Mene zanima kako izvaditi to ulje i kako uliti novo? Gdje je toj otvor, nemremo ga nać. Hvala