• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FIAT (FiatAgri) - općenito

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Nije loš,sta če radit kod tebe,jel onaj velki prodan?

Vrti miksericu. Veliki je prodan prije 2mj.

A jel to klima gore??
Home made??

Nije klima, ventilacija je gore-grijanje.

to mi izgleda ko vočar

To je voćar, 80-66 DTF

Molim te, EDITiraj si post kod dopunjavanja, da se ne reda jedan za drugim!
ŠANANA

Ok, zaboravio sam.

Posljednje uređivanje:
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
da to nije turske proizvodnje? mislim, ti turski su imali tak tu crnu masku naprijed! gdje si ga uzeo,koliko para, koliko RS,koja je god?stavi slike i iz nutra! i koliko je tezak? ni 3 tone?ajk nije tajna, moze i u PP!
a to si ti imao onog 160-90 na njuskalu?

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Nije, Talijan je, 86.g., oko 8000rh, uvezao sam ga iz Slovenije, težak je 2800kg, da to je bio moj 160 na Njuškalu.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Imas puno šarafanja i trazenja dijelova po italiji, ako te bas jako zanima mogu ga otic pogledat pa ti javim, tu je blizu mene

za gteribu i anlaser nije problem, još bi se isplatio sredit al ak je i motor u banani onda se ne isplaća zaeb....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Pa piše da je makina ispravna, samo je getriba neispravna, a alnaser je negde pod pankom, za svaki slučaj da nebi neko probal

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
za gteribu i anlaser nije problem, još bi se isplatio sredit al ak je i motor u banani onda se ne isplaća zaeb....

a kak ces ga upalit da cujes motor? Po mom misljenju taj je traktor u totalnom raspadu

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Re: FIAT

To je teska zemlja i del ga je u sporu a i kolko brazdi vrti nije ni cudno kaj mu je tesko.

hellboy152

Član
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
304

Imam problem s paljenjem fiata f100 dt.
Pocelo je curit gorivo ispod one poluge od gasa i jucer smo skinuli taj poklopac na bosch pumpi na kojem se to nalazi i odnijeli majstoru da promjeni gumice da to vise ne curi. Nakon sto je poklopac vracen, pumpa je odzracena i traktor je normalno radio. Sljedeci dan sam ga pokusao upalit ali samo je vrtio u prazno, kao da nema dovod goriva. Probao sam napumpat i upalit ali nista. Nakon sto sam ispraznio akumulator odustao sam i stavio ga punit do danas. Ujutro sam skinuo punjac, napumpao gorivo i upalio je nakon par sec. Do sad je stajao ugasen i opet odbija upalit.
Znaci, goriva svugdje ima, gdje god je bio nekakav saraf na dovodu goriva, otpustio sam i gorivo curi. Jedino mi je cudno sto pumpa gotovo uvijek mekana, tj. samo nekad se osjeti onaj otpor kad ju stisnem.
Jel ima itko ideju sta bi moglo biti?

ddejann

Tu od
27 Ožu 2011
Poruka
8

E si ti M Keč?
nije ti dobro postelan zub paljenja,

znam da to majstori govore ak nevratis pumpu kak treba

a ovo sto kazes da ti je pumpa mekana, onda ju treba mjenjat, ak mislis na AC pumpu

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Ako sam dobro skužio, vi niste skidali cjelu pumpu nego samo gornji poklopac, jel??

99% te zeza leptirić od gašenja unutra, nakupilo se smeća i hrđe od vode iz goriva i sad blokira.
Najbolje ti je skinuti cjelu pumpu i odnesti bošisti da ju cjelu otvori i temeljito očisti.

Govorim iz iskustva jer mi se to nedavno desilo na malom Fiatu 50 ks, lijepo sam ga ugasil i sutradan nije htio upaliti, zaštekala je polugica od gašenja unutra, ili u tvom slučaju ako se gasi na ključ, zaštekao je ventil koji mu zatvara gorivo.

hellboy152

Član
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
304

Marko Keć* ali da, taj sam.

Da samo poklopac je skidan, ne cijela pumpa.
Sad mi je sinulo šta se dogodilo.
Kad sam skidao taj poklopac bila je jedna poluga ispod poluge gasa i ja sam pretpostavio da je to za gašenje traktora ali budući da se traktor gasi na elektro ventil (koji radi ali i na njemu curi gorivo pa ga treba zamjenit) pretpostavio sam da ta poluga ne funkcionira, tj, da neće ugasit traktor. Kad sam sve to složio nazad i probao upalit traktor, vrag mi nije dao mira nego sam morao probat pomoću te polugice ugasit traktor i naravno da se traktor ugasio ali je ona polugica unutra sigurno zaštekala i nije se vratila.
Sutra ću opet skinut taj poklopac pa ćemo vidjeti jel je to.

ddejann

Tu od
27 Ožu 2011
Poruka
8

aha, reko da nema valjd dva f100 u marnom selu.
ja sam iz susjednog ti sela! kolko si platio fiata
kod kojeg majstora ides

hellboy152

Član
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
304

Prije 2 god je placen 10 000 eura.
Pa sve ovisi za sta treba majstor. Ove gumice su promjenjene u Kukunjevcu.

hellboy152

Član
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
304

Nema.
Imaš "kalanje" brzina, odnosno 4 brzine i u svakoj imaš višu i nižu. E njih možeš prebacit bez kvačila, ali sve ostalo je s kvačilom.

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

da li tko zna da netko prodaje starog fiata 1000 ili 1300dt? ispravan ili neispravan svejedno......

Najnoviji postovi

Na vrh