• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FIAT (FiatAgri) - općenito

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
A budem ga poslozio i bok kaj sad druge nema ,lemesi su bili čini mi se oko 200 kn komad .karlo fiat mora vuc tri brazde ja sam snjim uvjek oral u prvoj direkt u svim zemljama

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
A evo kolega mi ponudio samea 80...u odlicnom je stanju... A fiata nema po oglasima a hitno moram kupiti

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
od viska glava ne boli a i potrosnja je tu negdje mozda cak i manja jer ga netreba vrtit toliko ko cetverocilindrasa

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
ma ja bi al stari moj tije tvr orah....njemu je to puno previse haha a razlika jedan cilindar i 10ks haha

Perhan

Član
Tu od
18 Lis 2011
Poruka
183
A sta to fali onome 85-90 na njuskalu? Cini se dobar, sto njega neces. Ja da imam pare uzeo bi njega ako je ispravan.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Stavljen danas pa 8000 puta pogledan. Em 10000 eura za 20 i kusur godina nije jeftino em ni uzivo neznas jel dobra kupnja a kamoli preko slike. Sve sto se vidi da je naglancan i da nije ni blizu orginalu.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
I mene taj 90-90 sa oglasa nekako odbija, neznam zasto..
Al onaj 85-90 je traktor, samo takav..

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Zato jer nema orginal prva svjetla, kuka je od zetora, ruke hidraulika od bog te pitaj cega..

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Ibosilj to ti moj je moj fiat bio čovjek ga je cijelog farbal ruke su original od hidraulike,a kuka je od zetora zato jer nisam dobil kuku uz njega pa sam ovu kupil i pripasal gore a svijetla ko svijetla bitno dasvjetlle a i ovo nije zadnja cijena mislim da bi isel za 9000 i imaš vrhunski traktor,vjerujem da znam kaj vas odbija a to su zadnje gume jer su manje nego kaj bi trebale bit ali na traktoru je promjenjen orbitrol i servo pumpa,ja sam mjenjo lagere na svim kotacima pločica od prve vuce je promjenjena unutra novo ulje sam stavio u hidrauliku i motor i filteri su svi novi radne lampe su nove rotirka je složena na prekidac stavljen radio unutra i ugradjeni zvučnici prepravljeno zadnje staklo iz razloga zato jer zaobljeno košta pun k i previse glanc novu su ti sva stakla ima ti gramer zračno sjedalo a ja ti imam od njega i prvu hidrauliku raskopanu moral bi ju složiti a neam volje jer ju na caseu imam,e da još sam zaboravio reć da je hebeno jak na kardanu i po tractor dati ima isto konja na kardanu koliko i na motoru

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh