Ivica Blagaj
Član
- Tu od
- 13 Velj 2011
- Poruka
- 470
Ja na 160-90 imam napred šperu, aktivira se zajedno sa zadnjom, ide lajtung naprijed na most. A špera se sama isključiva čim pritisneš kočnicu.
Zahvaljujem kolega na korisnoj informaciji,,,,i sad mi je jasno zašto se blokada sama držala dole,,......pa kad sam taknuo kočnicu,,,,,popustila,,,odmah...artyman:artyman:artyman:
Aaaaaaaa,,,,sad je nači i moj s full opremom.,,,,,,to samo da se zna da mu ovo diže cijenu,,,,,,,,,,,,ako se kad bude prodava
e samo mi mali smrtnici ne stižemo od lokalnih švercera doči do takvih traktora,šta mislite koliko bi mogao koštati onakav mali Fiat od preneki dan sa njuškala sa utovarivačem,za švercere puno jeftinije jer oni uzimaju velike količine,za razliku od nas da netko ide solo po takav jedan traktor,jedina je šansa da netko ima gore rodbinu koja je upoznata sa situacijom onda je to drugi padež :vragek::vragek:
ma nisi me shvatio - mislio sam da odeš u Italiju po drugog kad uđemo u EU
cijene tamo su nevjerovatno niske a u Francuskoj nevjerovatno jeftino , samo je daleko
Samo ti dovezi fiata iz francuske...možeš odma generalnu radit...koliko je izrađen tamo
Ja bi polovan traktor uvezao jedino iz njemačke i to samo od starije privatne osobe
Slažem se potpuno. više puta sam čuo da Francuzi jako varaju na radnim satima.
Tko doveze fiata 80-90 ili bilo kojeg večeg od tog sa samo 10 000 stvarnih sati , bez obzira na ono što mu piše na satu i bez obzira na vanjsko stanje, ima stvarno sreće.
Vrijedi i za mnoge druge traktore , npr. veće Fendt, jd .
ma nisi me shvatio - mislio sam da odeš u Italiju po drugog kad uđemo u EU
cijene tamo su nevjerovatno niske a u Francuskoj nevjerovatno jeftino , samo je daleko
e samo mi mali smrtnici ne stižemo od lokalnih švercera doči do takvih traktora,šta mislite koliko bi mogao koštati onakav mali Fiat od preneki dan sa njuškala sa utovarivačem,za švercere puno jeftinije jer oni uzimaju velike količine,za razliku od nas da netko ide solo po takav jedan traktor,jedina je šansa da netko ima gore rodbinu koja je upoznata sa situacijom onda je to drugi padež :vragek::vragek:
uf ne pitaj,susjed ima IHC stari al bez pr.vuče,tako da puno puta fali ,ali onaj je pravi zvrk i vrijedi svaku kunu,jer znamo koliko košta prednji utovarivač koji nije orginal a ovi dvoje su si kao prst i nokatrayer:rayer:
Kak mislis jako niske cijene ?
Ja sam gledao na agriaffaires prije nekog vremena i nisu bile posebno niske.
Jel sam možda gledao na krivoj stranici ili su cijene na netu jedno ( visoke) a kod čovjeka doma ( u italiji) niske ?
Ispravi me ako griješim, zanimaju me cijene cijene.