Ako ima samo zadnji mijerač,,,nači kod toplinka,,,onda je mijenjač,,,i diferencijal,,,,povezano..nači isto ulje,,,i ljeva se na tom mijestu di je mijerač.....
a da budeš 100% siguran,,,ispusti prvo ulje iz mijenjača,,,koji ispod ima svoj čep,,,i gledaj dali iza na mijeraču pada nivo,,(ako pada),,i to je onda 101%,da je ulje isto i da su povezani....
Ako slučejno nije ,,onda mora bit čep s desne strane,,ispod stepenice,,negdje na polovici mijenjača,,,,,(više-manje)....
A ne sekiraj se,,,ja sam skroz poludija oko toga,,,i na kraju sam metnuja ulje unutra original,,šta satavljaju i u servisu,,,i eto,,,za sad nemam riječi....a tako napravi i ti,,,vijeruj mi,,i šta je najbolje,,,nađi nekog uzmi preko firme,,skini pdv,,,i dođeš na ist cijenu,,,od svih drugih ulja,,,,,a opet ovo je original,,,koje sam i napisa u ovoj temi..i dao mi je sve podatke,,jedan talijan koji ima servis,,pa imaš broj i nazovi,,ako nisi siguran,,,,,,,,,,,,eto napisa ga tamo da svi mogu zvat..
I mene je bilo strah,,,dok nisam sve iskopa,,nisam ništa ni mijenja..............i OBAVEZNO,,mijenjaj filtere..........