massey595
Član
- Tu od
- 28 Stu 2012
- Poruka
- 822
pa kaj nemaš ručicu dole sa lijeve strane?
nemam nis,zato i pitam kad neznam to prebacit,jos mi je blesavo zkj bi moralo bit tak da moram skidat kapu od kardana tu mi nema logike nikakve
pa kaj nemaš ručicu dole sa lijeve strane?
Ljudi moji pa kaj niko ne vozi fiata takvog
Skini vratilo odiza (3 šarafa M10) i vidjet češ taj štift, tvoje vratilo ima udubljenje u koje taj štift ulazi. Dok je štift tak vani kardan je na 540 a dok štift stisneš prema nutra onda je 1000. Inače je vratilo za 1000 sa zadnje strane ravno pa čim ga šarafiš stisne štift. Ti si odrežeš komad šarafa koji staviš u udubljenje na svojem vratilu da ga "poravnaš" i tak ga zašarafiš gore i to je to.
znaci to bilo koji saraf stvaim u udubljenje i on je na 1000,a kak ga vratim na 540,ili se sam vrati kad izvadim taj saraf
Ima feder koji stalno gura štift prema van i dok makneš šaraf-umetak odnosno čim otšarafiš vratilo vratit će se na 540. A debljinu šarafa odrediš po promjeru rupe u vratilu.
decki pomoc kak se prebaciva brzna kardana na fiatu 90-90,frajer od kojeg sam kupil veli da se treba sknut kardan i onaj stift potegnut da ide na tisucu okretaja ali to mi nikak ne uspijeva pa neznam jel dobro radim
koja je razlika između 60-90 70-90 80-90 90-90?
Zavisi,ono šta piše da se radi na 1000,radiš tako,a ako piše max 540,nemoj tijerat na 1000,jer češ ga rastrest,,,i to brzo..
kak to mislis!?
Pa u konjazi, i broju cilindara!
60-90 ima 60 KS i 3 cilindra, i manji je od 70-90 i 80-90 koji sa 4 cilindra, imaju 70 i 80 KS i jednaki su medjusobno po velicini
a 90-90 ima 5 cilindara i 90 ks i veci je od njih svih!
svi oni imaju bocne mjenjace, jednaki su unutar kabine, i izgledom su isti(ista serija)!
znaci, razlikuje ih samo vanjska velicina(koja je podosta velika izmedju npr 60-90 i 90-90) i snaga motora
boga mi za tri cilindra i 60ks taj traktor izgleda jako velik, gledao sam jednog 60-90 pa me zanimalo sta je sve razlika osim u konjazi sta sam i sam skuzio jer na slikama mi svi djeluju isto ali bilo mi cudno ipak malo da je isti traktor za 60ks i 90ks
nemoj stavljat turbinu. to sam i ja htio, ali su mi majstori rekli da bi to razvalilo motor