Možda bude pomoglo tih 5ks možda ne, jer ipak je 4wd pa je teži mislim oko 150kg a i ima veće prednje gume. Pa mislim da će zbog toga bit tu negdje. Što se kvalitete tiče imam ga samo godinu dana pa ne mogu baš nešto napisat. Ali ja sam svog kupio sa nekoliko kvarova zbog cijene. Kad sam ga kupio baš nikako nije išao pa sam dao Bosch pumpu na servis (1700kn), prednji kraj je trebalo piksirat (cca 600kn), i prije par dana sam ga odvezao majstoru da riješi semeringe na zadnjem kraju (to im je boljka, ako je netko prije radio pa stavi neke jeftine) i kvačilo, za to cijenu još neznam, ali budem napisao. Znaju dosta hrđat (nekome važno, nekome ne) pogotovo naprijed gdje stoji akumulator.
Slike
Kod hidraulike mi se sviđa to što se namjesti visina i samo preko prekidača koji je odmah kraj mjenjača diže i spušta na tu namještenu visinu, nemoraš se svaki put saginjat kad hoćeš dizat i spuštat. Jedino što mi se kod hidraulike ne sviđa su zatezači poluga koji su oni "fiksni" koji imaju osigurače, dok ja više volim one sa navojem kao što imaju Štore, IMT,..
Traktor ima 12 brzina (4x3) naprijed (max:32kmh), 4 nazad i ako ima creeper to je još 8 brzina naprijed i 3 nazad (najniža je 0.2kmh) tako da uvijek ćeš naći brzinu koju trebaš. Ja orem u 6.brzini (6.5kmh), tanjuram u 8.(12.7kmh), špricao u 6. Km/h su iz tablice pri punom gasu, a ja ga netjeram baš full. I velika prednost je to što su mu poluge mjenjača sa strane i taj drugi razred brzina(5.-8.) koje najviše koristim na polju su u istoj liniji kao i rikverc pa samo s tom jednom polugom idem gore, dolje, ovisno jel idem naprijed ili nazad.