• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Firemanpeter

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eeee Joe, baš si me iznenadijo, svaka čast na javljanju! Dugo se nismo čuli! Pa gde si mi ti? Jel tebe isto zatrpal snijeg pa nema interneta? Mi na sjeveru imamo sve zeleno, šta je to?? Iznad nas i ispod nas snjega do vrha glave.

E pa da, zaštita kartera, sasvim jednostavno i funkcionalno. Moglo je i malo ljepše, da se zapiga još stranica sa strane ali nisam htijo da se može lako oprat ono što zaiđe tamo gde ne treba.

Budi mi dobar i pozdrav!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Peter jel primate ovakve u grupu ;)?
http://2dives.com/im-on-fire/

Ajj :supris: he he 8). Ova prva mi je na screnu na mobitelu. One druge neznam ali dobre su.
Što se pitanja tiče, primamo mi to sve ali morale bi radit samo u nočnim smjenama :mrgreen:
Ako ih znaš, samo jih ti pošalji :mrgreen:, bit čemo mi zadovoljni a i one isto.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav Petre!
Eeee Joe, baš si me iznenadijo, svaka čast na javljanju! Dugo se nismo čuli! Pa gde si mi ti? Jel tebe isto zatrpal snijeg pa nema interneta? Mi na sjeveru imamo sve zeleno, šta je to?? Iznad nas i ispod nas snjega do vrha glave.

Ma ista situacija i kod mene, nema ni S od snega, tako da nisam zatrpan:lol: mada bi voleo već da padne i da ostane.
Trešnje i višnje napupile, samo što ne procvetaju a sad tek udara debeli minus.

Čudna ti je ova priroda, eto vidiš i kod tebe zeleno, a snega ispod i iznad kolko hoćeš...al nemožeš ništa, niko još nije uspio prirodu ukrutiti, tako da nam ostaje da joj se pridružimo takva, kakva je.
Ma bice dana još za sneg...:D
živ bio...:partyman:
pozzz joe!:weedman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Pozdrav Petre!

Ma ista situacija i kod mene, nema ni S od snega, tako da nisam zatrpan:lol: mada bi voleo već da padne i da ostane.
Trešnje i višnje napupile, samo što ne procvetaju a sad tek udara debeli minus.

Čudna ti je ova priroda, eto vidiš i kod tebe zeleno, a snega ispod i iznad kolko hoćeš...al nemožeš ništa, niko još nije uspio prirodu ukrutiti, tako da nam ostaje da joj se pridružimo takva, kakva je.
Ma bice dana još za sneg...:D
živ bio...:partyman:
pozzz joe!:weedman:

i kod mene nema ni pahulje ali drma dosta veliki minus,već par jutra je bilo -8°C,a najavljuju i do -10.....
ma bude snijega u ženskom mjesecu....:lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Danas su bili kod mene u poseti, meni dragi forumaši legenda Grof i Aco 93. :prayer:

Našli smo se u Kranju i posle kafice otišli u Agromehaniku Kranj gde smo si ogledali tvornicu traktora AGT. Posle toga smo išli kod mene gde smo pogledali moj vozni park :rolfer:i naravno družili se neko vrijeme. Pošto je Aco 93 vatrogasac kao i ja, otišli smo i u našu vatrogasnu postojbu GARS Jesenice gde smo malo pogledali vozila i našu jedinicu. Vrijeme je letilo dalje i naravno sa njim i mi pa smo išli još na Bled koji važi za jedan od bisera Slovenije pa sam želeo da ga u toj prilici i oni vide. Sledilo je još malo druženja i onda na kraju ponestalo nam vremena koje je išlo prebrzo pa smo se oprostili na mom dvorištu.
Drago mi je da ste došli, da smo se uspjeli dogovoriti da zajedno provedemo neko kratko vrijeme, koje je vidim da bilo prekratko i bilo mi je čast Vas upoznat u živo.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eto tu je još post koji sam napisal u temi AGT kako smo si ogledali tvornicu i da ne pišem dva put o tome, samo sam ga iskopiral i stavijo ovdje.

Pozdrav svim forumašima!

Danas smo bili Grof, Aco 93 i ja u Agromehaniki Kranj gde se proizvode i prodavaju traktori AGT i njihovi poljoprivredni strojevi. Oni prodavaju pored ostalih poljoprivrednih strojeva, prikolica, komunalne opreme, vitle... još traktore Antonio Carraro i Deutz Fahr.

Mi smo došli u firmu iz razloga da pogledamo male Slovenske traktore AGT. Naravno Grof je svijetska legenda koji poznaje ljudi od svugde pa se to tu samo potvrdilo i on je sa svojim vezama i poznanstvima u firmi meni i Acu omogučil da vidimo ne samo sve njihove proizvode nego i kompletnu firmu- proizvodnju.
Tako smo imali priliku sve dobro pogledat. Ljubazni vođa prodaje nam je sve raskazao od A do Ž. Bio sam iznenađen na njihovom gostoprimstvu koje nije imalo granice, čak si je direktorica tvornice uzela svoje dragocijeno vrijeme i ljubazno nas primila u kancelariji. Ona nas je počastila sa pičem i kafom, popričala sa nama koji sat vrijemena i na kraju još obdarila.
Ne možeš povjerovat da njima "mali" ljude tolko znače.
Hvala svima u Agromehaniki za sve što su napravili za nas i posebno hvala Grofu koji je Aca 93 i mene poveo sa sobom pa da smo imali priliku to doživjeti.

Nadam se da če i oni napisat koju riječ u ovoj temi.

19387328.jpg

Na sliki gore vođa prodaje i Grof

19387349.jpg

Iz desne prema ljevi: Aco 93, Grof i ja.

19387369.jpg

19387394.jpg

19387413.jpg

Direktorica tvornice i legenda Grof

B

BAGERISTA

Guest
E ja mislim da je bilo to druženje za 10+,,,,
mada ste sve prorešetali,,,ali se našli tri mušketira,,,dva vatrogasca i carinik,,,,kud češ bolje,,nego,,,dobro druženje,,smiha vijerujen s GROFOM,,,ni falilo,,,a vijerujem da ste sve dobro pogledali....

Šta kaže grof na tvornicu,,,jer se sa slika vidi da je ko apoteka,,,a za tvojeg tomu neču niš ni pitat,,,,vijeruzujem da je zinuo......
2s6llop.jpg
a ko nebi,,kad je ko daje s fabrike zaša sad.......

Mada če slik još bit,,vidim da si zadovoljan......

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
samo da ne pređe na crveno :shock:
gle kako veselo isprobava strojček!!

B

BAGERISTA

Guest
Ako pređe bit če radi,,direktorice...........:mrgreen::mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
E ja mislim da je bilo to druženje za 10+,,,,
mada ste sve prorešetali,,,ali se našli tri mušketira,,,dva vatrogasca i carinik,,,,kud češ bolje,,nego,,,dobro druženje,,smiha vijerujen s GROFOM,,,ni falilo,,,a vijerujem da ste sve dobro pogledali....

Šta kaže grof na tvornicu,,,jer se sa slika vidi da je ko apoteka,,,a za tvojeg tomu neču niš ni pitat,,,,vijeruzujem da je zinuo......
2s6llop.jpg
a ko nebi,,kad je ko daje s fabrike zaša sad.......

Mada če slik još bit,,vidim da si zadovoljan......

Za mene je bilo druženje super to se može i gore pročitat da sam jako zadovoljan, nadam se da su isto zadovoljni i Aco i Grof.

Meni se tvornica jako dopala. Nije tolko daleko od mene a ipak nisam imao pojma kako unutra izgleda. Tako je za mene bilo jako zanimljivo.

Za mog tomu če ti reči oni, vidjeli su ga pa neka sami kažu. Samo da ga nebi previše izkritizirali :oops:.
He he, naravno da se šalim, kritike su dobrodošle pa bilo kakve su samo da su istinite.

Bit če još koja slika, ja sam sasvim zaboravijo slikati jer je vrijeme letilo. Imam još koju iz tvornice ali srečom ima i Aco još koje.

Josix

Pa mora Grof to da proba, da proba kako se sjedi na traktoru. Vidjeo si ga sjesti i na Hittneru i na Primi pa i na svim ostalima koje je imao priliku vidjeti. ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
gotovo je,prelazi na crvenka......:lol:
dogodila se ljubav na prvi pogled....:lol:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
....Dragi moj prijatelju Petre još jednom puno hvala na gostoprimstvu kod tebe šta si nas ugostio u svom prekrasnom domu,druženje je bilo super i priroda također.jako me iznenadio Bled čuo sam da je ljepo tamo al da je tako nisam stvarno vjerovao dok nisam danas vidjeo.

A tvornica šta da ti kažem zajedno smo bili u nutra gledali i čudili se tehnologiji strojeva koji to rade.Posebno su me iznenadili ljudi koji su nas vodili po tvornici na njihovom gostoprimstvu i volji da nam to sve objasne i pokažu.

...skoro sam zaboravio a ona tvoja narandžasto zelena zvjer legendarni tomo,pa to nemožeš povjerovat dok nevidiš u živo da traktor može biti tako uredan a kako je pofarban tek pola auta se može sakriti naspram limarije narandžaste boje.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav Petre!
Pa šta reći, kad vidim ovakvu ekipu u obilasku tvornice...svaka čast:supz:
Slike su extra...:partyman:
pozzz joe!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala ti prijatelju Aco na napisanim dobrim riječima. Prava si ljudina ali ja sam to znao več i prije današnjeg druženja. Gde god smo išli meni je bilo super a drago mi je da si i ti zadovoljan sa današnim danom.

Slike stavi, i ja bi voleo ga ih pogledam.

Joe
Ejjjj da si i ti bio tu bilo bi, kako ti kažeš, extra!

Posljednje uređivanje:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Ljubazni vođa prodaje nam je sve raskazao od A do Ž. Bio sam iznenađen na njihovom gostoprimstvu koje nije imalo granice, čak si je direktorica tvornice uzela svoje dragocijeno vrijeme i ljubazno nas primila u kancelariji. Ona nas je počastila sa pičem i kafom, popričala sa nama koji sat vrijemena i na kraju još obdarila.
Ne možeš povjerovat da njima "mali" ljude tolko znače.
Ovo je rijetkost da tvornica dopušta slikanje unutar pogona i još susret sa rukovodstvom tvornice :shock: Grof je bio na visini zadatka kad je to sredio :lol:
Nego počastila vas je i obdarila :scratch Znači sigurno se dobilo reklamnog materijala, paaa imate li kaj viška? Da reklamiram tvornicu... :mrgreen:
gotovo je,prelazi na crvenka......:lol:
dogodila se ljubav na prvi pogled....:lol:
Lako se zelena preboji sa crvenom :lol:
...skoro sam zaboravio a ona tvoja narandžasto zelena zvjer legendarni tomo,pa to nemožeš povjerovat dok nevidiš u živo da traktor može biti tako uredan a kako je pofarban tek pola auta se može sakriti naspram limarije narandžaste boje.
Sigurno je najljepši stroj za čišćenje snijega u ulici i šire ;)

G

GROF

Guest
., prijatelju Petre!, fala!!! ...

., prijatelju moj PRAVI firemanpetre! ...

., fala TI doneba na gostoprimstvu, predivnoj Deželi - krajolicima i ljudinama u njoj!!!., neznam od kud da krenem pisat?, jednostavno a tako komplicirano???!., lako je za smeće ili gov*o, reć samo gov*o., ALI, za pregršt predobrih stvari, ljudina, delicija, DAROVA, vina, rakije - samim Bogom!!! dane??? uz punooo rada dobrih težačkih ruku i prolivenoga znoja.- ...
., veliki pozdrav moj Petre i fala tvojoj dragoj obitelji!, ženici i curici., svakako i nadasve dragim roditeljima!, ki su sretni sa takvim plemenitim potomkom poput tebe! ...

., fala doneba dragim ljudinama iz Slovenske firme - fabrike AGT na prijemu, čašćenju, darovima, nesebičnom objašnjenju proizvodnog procesa, NOVITETA, zamornim razgovorima - pitanjima od naše strane i iskrenim, poštenim, plemenitim odgovorima - objašnjenjima!!!, sa njihove strane!, ... ., FALA IM!!! ...

., prijatelju Aco 93!, fala doneba na šoferiji, delicijama, darovima., veliki pozdrav i u tvoj kraj, pozdrav predivnoj obitelji!, ljubi onu predivnu ženicu, voli nadasve predivno dijetešce!!! ...

., aj Bog!, moj Narode!, čitamo - pišemo se ...

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
heh, i to je to....?
car je reko svoje, i povukao se u svoje odaje...

molim malo o AGT-u, vidim da je bilo zamornog razgovora, iako nisam skužio ko se umorio, vi ili upraviteljica ili svi četvero... detalje sačuvajte za sebe :finga:, zanima nas dojam, i hoćemo komentar ili usporedbu TV&PRIMA VS. AGT !!!
baza je ista kod oba brenda, a dalje, da li je to sve slični ili ima na oko vidljivih razlika u kvaliteti materijala, ima li agt neke inovacije u odnosu na tradicionalnu PRIMU?

:partyman: :partyman:

Na vrh