• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Firemanpeter

B

BAGERISTA

Guest
O petre,,,ča reč,,,lipo na visoko si parkira svojega,,,,nek se vidi,,,,,,:lol::lol:,ali šta jest,,,istina,sređen do boli...
Vidin i poli date se dela punom paron,,,bez greške,,,krca se gnjoj,,i dela oko kuče,,,svaka čast...:p

Eh,,,sad bi ti bija doša dobro utovarivač:rolfer::rolfer:,a ne kičma trans..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Eh,,,sad bi ti bija doša dobro utovarivač:rolfer::rolfer:,a ne kičma trans..

:rolfer: kuriš ti, kuriš, a :lol:

petre, boja je unikat, i ludilo, samo ne znam kako nađe traktor kad ga ostavi u šumi :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala dečki na vašem dobrom mišljenju!

Grof,
radi se pomalo. Mora se, da si skratimo vreme nečim :lol:. Šalim se naravno. I sam znaš da treba obavit poslove jer jih neče niko drugi umasto nas.

U pravu si, gazda od TV 521 oče imat TV sređen kako treba. A ja mu njegove misli realiziram a i upozorim ako što ne vidi da treba napravit pa onda to opet moram realizirat :lol:

Bagerista,
sad vidiš zašto mi treba mali traktor. Da ga mogu parkirat bilo gde, tamo gde je malo mesta. A za poslove koje ja imam sasvim je dobar.

A gnoj i utovarivač, hm :scratch
Na prikolicu mi je gnoj natovarijo dečko sa onom rukom ko od bagera, ta koja se kopča na traktor. A dole se lako baca :).
Inače vidiš onu kutiju na TV. Ako treba nešto natovarit (zemlja, snijeg, gramoz...) i nosit pa onda kipat. Jedino nemože se toliko podignut da bi služila za tovarenje prikolice. Inače zadovoljava moje potrebe jer nisu baš velike a ponekad mora se i kičma trans :lol:. Možda iskopiram utovarivač od tvog Fiat Agri :lol:

Josix,
He he :lol:, ti se bojiš da če prijatelj izgubit traktor u šumi :lol:
E pa zato mu je vitlo i daska crvene boje.:)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
onda nikud bez vitla! :D
treba ugradit žutu rotirku, pa kad ide razgledat kaj će srušit, upali rotirku da može nać traktor :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
onda nikud bez vitla! :D
treba ugradit žutu rotirku, pa kad ide razgledat kaj će srušit, upali rotirku da može nać traktor :lol:

:rolfer:To sam mu več ugradijo tako da samo ju treba upotrebljavat :rolfer:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pošto se dosta puta traže brojevi boje za TV, napisat ču ih tu pa da se nađe kad nekome zatreba. Tu su i slike da se može od prilike vidjeti kako izgledaju boje.

Na sliki ispod je TV-420 kojeg sam ofarbao sa:
RAL 1007 Narančasta boja koja malo vuče na žutu
RAL 6018 Zelena
Moram napomenit da su kasnije nešto novije godište TV-420 bili malo više narančasti ko 731 i 732 ali ovaj moj je bio u originalu takav, malo je vuklo na žutu pa sam ga i ponovo u takvu ofarbao.

moj-bivsi-tv-420-foto_10744305_10753068_14609782.jpg

Sledeči je TV- 731 (na sliki ispod) kojeg sam obojio sa:
VW P2C/89 Narančasta boja
RAL 6018 Zelena

moj-tomo-731-foto_10744305_12719525_17918980.jpg

Ja sam se trudijo da budu traktori opet u što više originalnoj boji.

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eto malo slika od današnjih poslova.

prevoz-odpadnega-lesa-foto_10744305_17459847_18809648.jpg

prevoz-odpadnega-lesa-foto_10744305_17459847_18809695.jpg

Onda ja to narežem na kratko, uzput složim na drugu prikolicu i vozim na mjesto gde se posloži.

prevoz-odpadnega-lesa-foto_10744305_17459847_18809696.jpg

prevoz-odpadnega-lesa-foto_10744305_17459847_18809699.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Ovaj ljevi je ne stroj,,,nego majka svih majki,:shock:,,sline mi poteku kad vidim kako je upicanjen......................:prayer::prayer::prayer:

Tebe čovijek nemože nahvalit koliko si sredija tomu,,,a i usporedba,je rekla sve...............svaka čast,,,petre.:prayer::prayer:

A i rotirka je stigla..................

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ovaj ljevi je ne stroj,,,nego majka svih majki,:shock:,,sline mi poteku kad vidim kako je upicanjen......................:prayer::prayer::prayer:

Tebe čovijek nemože nahvalit koliko si sredija tomu,,,a i usporedba,je rekla sve...............svaka čast,,,petre.:prayer::prayer:

A i rotirka je stigla..................

pripravljena-za-registracijo-2011-foto_10744305_17459860_18809825.jpg

Ovoga misliš- ljevi, dobar je, ja sam zadovoljan sa njime. Hvala na pohvali Bagerista :p.

A nije ni mali loš, jako dobro je očuvan. Njega sam vozijo još kad sam bio mališa, tad sam samo sanjao da ču nekad imati jednog ovakvog "ljevog" :lol:
Inače mališa je od rođaka, ponekad se ja pobrinem da radi ispravno i da se registrira svake godine.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
I da, kako kažeš "rotirka je stigla", a več pre neko vreme, he he, da me neko ne pogazi.
Inače rotirka se preklopi da se bolje vidi na vanjsku stranu. Kad mi ne treba onda ju okrenem na unutrašnju da je malo zaštitena.

montaza-rotacijske-luci-foto_10744305_17430369_18485557.jpg

montaza-rotacijske-luci-foto_10744305_17430369_18485553.jpg

B

BAGERISTA

Guest
pripravljena-za-registracijo-2011-foto_10744305_17459860_18809825.jpg

Ovoga misliš- ljevi, dobar je, ja sam zadovoljan sa njime. Hvala na pohvali Bagerista :p.

A nije ni mali loš, jako dobro je očuvan. Njega sam vozijo još kad sam bio mališa, tad sam samo sanjao da ču nekad imati jednog ovakvog "ljevog" :lol:
Inače mališa je od rođaka, ponekad se ja pobrinem da radi ispravno i da se registrira svake godine.

Svaka čast,,,,i za jednog i drugog,,,,a i ne treba brinut,,,makina koju ti održavaš,,ili je kako spada,,ili nije bila u tvojim rukama,,,,to si odavna dokaza............

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Svaka čast,,,,i za jednog i drugog,,,,a i ne treba brinut,,,makina koju ti održavaš,,ili je kako spada,,ili nije bila u tvojim rukama,,,,to si odavna dokaza............

Ako pokledam tvoj Fiat Agri i sve ostalo što imaš, čini mi se da smo si ja i ti jako slični :p

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Lepo si ga natovario, koliko ima tu, sigurni 5 metara:scratch
A to da ste slični sa BAGER, e slični ste, ma isti:blackeye
Pozdrav:partyman:

Čuj, nisam mjerijo ali mislim da ima više od 5 metara. Ako se budem setijo izmjerit ču, sad još nisam sve narezal, znači još se može.

Da, da sa Bagerom smo isti :lol:.

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav prijatelju Petre!

., tvoja ocijena čista petica!., kako sam već i pisal?, vi traktorići upicanjeni ko pravi lipicaneri!., a svaki komentar je već suvišan., samo moram, onako već iz velikoga poštovanje - rešpekta prema tebi - tvojoj osobnosti sa vremenom na vrime TO potvrdit!
., e da i to je TOČNO!, forumski prijatelju danot!., BAGERISTA i Petar su TU!!!, se razme.-

., a kod tebe moj firemanpetre!, dela, uvik dela, sve uredno i pedantno., već mi je milijon puti prešlo kroz glavu da je velika šteta ča takov čovik poput tebe!, ni meni bliže???...
., e DA!., sad mi je palo napamet - sitil sam se., sve ono ča si mi REKAL?, sve je baš TOČNO tako., fala TI.-

., aj Bog!, čitamo se ...

B

BAGERISTA

Guest
Zahvaljujem petre,,,,;),nema mi dražeg nego kad vidiš da je sve kako triba učinjeno,,,,i na svome mijestu..:shock::supz:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Zahvaljujem petre,,,,;),nema mi dražeg nego kad vidiš da je sve kako triba učinjeno,,,,i na svome mijestu..:shock::supz:

Razumijem te ja Bagerista i podpisujem tvoje riječi.

Grof
Tvoje riječi potvrde i rešpekt do mene daje mi elana i puno zadovoljstva i zato ti se zahvaljujem. Ti si čovjek dobrog srca koji stalno nešto dela, poznat po pedantnosti to se sve odmah može zapaziti na tvojim slikama, napisanim rječima...

Kažeš "šteta što nismo bliže". Mi smo daleko samo po kilometrima a po načinu razmišljanja blizu smo si!

Sve što sam ti rekel tu ili po mobu pa po e-pošti, bilo je rečeno iskreno. Ako se iskazalo da su riječi one prave, to se sve samo po sebi potvrđuje.

G

GROF

Guest
., prijatelju moj! firemanpetar!!!, sretan TI tvoj rodjendan, Bog! TE Blagoslovil!

., sva dobra TI želim, ispunjenje svi dobri želja, obilje zdravlja, ljubavi i osobnoga zadovoljstva sa puno NOVI izboljšanja!, radujem se našem vidjenju ma kada to bilo?,...

., veliki pozdrav obitelji, Bog!, čitamo se ...

Najnoviji postovi

Na vrh