P
pixa93
Guest
zasto niko nespominje njih.jel moguce da ih niko nema.pa to su po kvaliteti super prikolice a i po voznim osobinama
pixa93 kaže:nisi upravu.fligel se nemoze usporedit sa tehnostrojkom.pogledaj u kakvom je stanju moja i tehnostrojke nakon isto predenih godina.u 80 posto se na tehnostrojkama u prve 2 godine sve stranice izvitopere zbog tereta a kod fligela nista.a i fligel radi kamionske a twehnostroj ne.ja i tata prije nego sto smo kupovali smo puno gledali i vidjeli da je fligel skoro najbolja
Daj stavi slike od cisterne i podatke, cijenu u temu odgovaračuju......pixa93 kaže:ja mislim da se svi slazu da je fligel bolji od tehnostroja.ja imam i fligelovu cisternu i prezadovoljan sam
mario kaže:Daj stavi slike od cisterne i podatke, cijenu u temu odgovaračuju......pixa93 kaže:ja mislim da se svi slazu da je fligel bolji od tehnostroja.ja imam i fligelovu cisternu i prezadovoljan sam
Ja imam Tehnostroj i zadovoljan sam.
Susjed vozio na 8 tonskoj tehnostrojki 18 tona kamena :mrgreen:
evo kaj ti piše za 10 tonku tehnostrojku; da je nosivost jedne osovine 8 tona,znaci da dvije nose 16 tona.dgeceg kaže:aha, nisam znao, čisto me zanima kolko dođe takva široka balonka koja je opisana u gornjem postu, ak neko zna nek napiše
dgeceg kaže:aha, nisam znao, čisto me zanima kolko dođe takva široka balonka koja je opisana u gornjem postu, ak neko zna nek napiše
Od tomice prikolica ti je 8 t,a platil ti ju je oko 80 tisuća kn kolko ja znam.BELEC7340 kaže:tomica koliko je to tona?!
izgleda mi ok...
ovih dan dobio sam "ponudu" za jednu FLIGELICU... radi se o DK 110-88,9 t...= cijena 67,900 + PDV!
čini mi se povoljno...
dal zna neko nekaj o toj prikolci?
:?: