ma najmanji je problem kukuruzovina,ja ju nikada nisam palio,,uvjek zaorao,,ima flegma sto prigovaraju,,da to nikak ne zgleda,,da pola vani,,idu na ljepotu,da se to vidi od oka,,zima napravi svoje,premrzne,sve to na proljece se fino obradi,,ili kako cu kosit travu,od pocetka il sredine livade,,da ne ozlijedim fazana il zeca,,problem su sto,,zele grabe,,septicke,,sve mora bit,,znaci voznja,gnoja 2 puta na godinu,,pa tko ce to izfinancirat,,,,od dozvola,,radova itd,,,problem je kod nas sto se na opak radi,,,otpocetka su govorili,daj junice,prosiri stalu,,lupi sa daskama i to je to,,sisaj,,a sta sad,,sad mi kazu da kopam grabu,,tko je tu lud,,,,sta nisu rekli,,prvo graba,,onda,sve ostalo,,,,uostalom,primjer,,susjed napravi stalu za 3,4miliona kuna,,projektanti sve,,boli glava,,on mene dodje pitat jel moze izvest gnojnicu na moje polje,,da nema kam sa njom,,tko je tu lud,,,,,izgleda da ce drzava sluzit na kaznama,,ak se to primjeni,,,jel,ja ju fakat necu radit,,,,,i da ne zaboravim,,svi pametni preko papira,,kazu ne ic na polje kada voda lezi,itd,,sjetimo se 2010g,kisna,,kada vecina nas,silirala sa dva traktora,,izvlacenja itd,,da cekali bolje vrijeme,,ode nam kvaliteta silaze,,pa sta sad riskirat??pitanje je,,al eto,,Eu, zna,,takav je zakon i to je to,,