hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
Ja sam im slao mail al nisu htjeli reći cijene preko maila jedan je kupio odavde kod njih veli da je zadovoljan.....
uvozi vitla krpan ŠUMO OPREMA zvao sam ih i cijene su mi rekli preko telefona
Ja sam im slao mail al nisu htjeli reći cijene preko maila jedan je kupio odavde kod njih veli da je zadovoljan.....
sa Krpanom 5si sigurno neces imat problema to je vitlo rađeno za EU tržište i puno je kvalitetnije od ovog smeča šta prodaju za naše tržište.dakle radi se o dijelu kardana koji ulazi jedan u drugi di se kardan produžuje odnosno skračuje
Postoji uvoznik za RH:
AUTO HORVAT iz Draganića (između Jastrebarskog i Karlovca).
Njega su spomenuli kad sam nazval firmu Krpan u Sloveniji.
Bil sam pri njemu i ima ih bar 5-6 na dorištu
što se tiće Horvata mislim da je on sad zastupnik i normalno da ima si za kupit samo kaj ova jeftinija bolje idu pa ih radije uzima. Ja sam bio u trgovini neke stvari kupovat i sve 5, a sad da ima maržu kao i svi ostali trgovci ima, kao i svi da nema zarade ne bi ni radio.
ja sam zvao za 5t si u ŠUMO OPREMU košta 12300kn ali s 50 m sajle ali ako hoću oni će staviti 70m i nadoplata nekih 200kn za sajlu ali bojim se da to nije original sajlla i naravno nema ga na lageru mora ga naručiti
Peatim malo ovu vašu raspravu, pa si mislim, Zvone jesi ti kad bil kod malog Zente i kaj misliš o vitlima koja on radi?Postoji uvoznik za RH:
AUTO HORVAT iz Draganića (između Jastrebarskog i Karlovca).
Njega su spomenuli kad sam nazval firmu Krpan u Sloveniji.
Bil sam pri njemu i ima ih bar 5-6 na dorištu
u Hrvatskoj si za 9300 nemožeš naći
Videl sam neka vitla pri Sokolića, ali nisam baš obraćal pozornost...Peatim malo ovu vašu raspravu, pa si mislim, Zvone jesi ti kad bil kod malog Zente i kaj misliš o vitlima koja on radi?
Navodno da ih trži dole po lici :scratch i da su u rangu (čak i kopija) Krpana.
Ja sam ga videl tam gore u gornjem gradu, čak sam ga i slikal, ali greškom izbrisal sliku :madmana:
Videl sam neka vitla pri Sokolića, ali nisam baš obraćal pozornost...
neznam na šta treba paziti kod vitla osim sajle.
ako je samo do sajle onda se valjda isplati jer sam našao novo krpanovo 5t za 11931kn a ovo je 6200 i ako se sajla promjeni ona nemože koštati 5000 da je od zlata. ako griješim molim vas da me ispravite jer slijedeči tjedan u dvorištu moram imati vito. još jedno pitanje na tim novim vitlima imaju poteznice za prikolicu. jel mogu one nositi prikolicu s 6m sirove bukve i hrasta
evo sad gledam na oglasniku sada piše 6500 ali i dostava
http://www.oglasnik.hr/oglasi/amn/rps/ponuda/prikljucci/vitlo-za-sumu-5t-novo-prodajem-za/oglas-12507072.html