moram tu staviti post jer kad god vidim naslov teme prolaze me trnci, naime i sam sam nedavno kupovo vitlo pa sam zvao podosta brojeva iz oglasnika, njuškala...
kleo sam se u krpana 5t ali su cijene polovnog bile iste kao i cijene novog tako da po meni "svako novo vitlo je povoljno", ja sam uzeo tajfuna polovnog ali za prihvatljivu cijenu i generalno uređenog, ne znam zašto ali imam dojam da su ljudi koji prodaju polovna vitla definitivno precijenili ta stara željeza jer ih cijene kao i nova a ona izvukla par tisuča kubika...
ako je u pitanju krpan po meni bolje uzet novo a stariji model jer se definitivno ne može mijeriti sa starim i to po samoj cijeni pa na dalje
ako je KRPAN onda nek je novi!!!
mislim da ni sam neznaš što si sad htio reći
Reči če ti krpana , zašto?-zato jer ga večinom svi imaju .Pozz....ima mozda tko kakvu preporuku kakvo vitlo kupiti do 5t i gdje..?
a je pristojna cijena 6500kn za krpana 4t stariji tip....a tajfun novi tip dođe 9500 kn sa nekom americkom sajlom.....sta bi se vise isplatilo...a vrijedi tajfun te 3000kn više?
100% ne vrijedi ako su ista kategorijaa je pristojna cijena 6500kn za krpana 4t stariji tip....a tajfun novi tip dođe 9500 kn sa nekom americkom sajlom.....sta bi se vise isplatilo...a vrijedi tajfun te 3000kn više?
pukla osovina:scratch
za istu ili približnu cijenu svakako glasam za tajfuna