M
mladi gazda
Guest
Ovakokod Debeljaka sam jako ljepo primljen kao pravi kupac iako imam 21 god mladi debeljak je pun priča i hvale na svoju stranuatako da o tome neću............ Drugo kombajn je 13 22 farban tj mjenjani su bočni limovi i jedni i drugi (ljevi desni) vidio sam ih sa strane hrđavi i pogužvani............ kad se geda sa kabine kabina hrđava boli glva trebalo bi je farbati hitno a tako isto i gornji limovi iznad slamotresa i bunkera......... naljepnica mislim da je imao samo 3 iz slamotresa i sa strana ali nisam siguran mada sam na nekima kombajnima kod njega vidio i više pa sam odma mislio o čem je riječ........... hvalio je kombajn i tako to i priča mladi Debeljak kako je miran kad upali vršalicu kako lađa netrese a onda ušo moj bratić koji ima kombaj i razumije neke cake pa nabio gas na kombajnu do panja a kombajn sam što nepoleti koliko skače, Debeljak se čudio pa eto ja neznam nisam znao ovo ono........... Kod rizmana sam bio za 2685 nahvaljen preko moba iz uvoza jako očuvan ja došo ono Bože sačuvaj trula lađa slamotresi izvareni ljepio patafiks traku pa preko nje farbo, malo ofaraban malo ne kao uskrsno jaje motor treba 2-3 min da se smiri inače radi svaki drugi cilindar....I kad sam reko gazdi da to nije onoštosam očekivao koliko je ga nafalio da je se uvredio i počeo vikat ovo ono ja se okrenem i odem jer nije bilo smisla pregovarat kad je nafalio jedan krš.............
U djelomičnoj sam pogodbi za ovoga 23 85 jer kombajić je onako jako očuvan ima zagrebanog na mjestima ali nema naljepnica čovijek ga dovezo iz njemačke mislim prodaje ga eto tako ide si po drugi i bratić je zagledo nismo našli ništa loše što bi mogli zamjerit.......... jedino na hederu ima ručno pomeranje vitla napred nazad nije hidraulično pa je to jedna od mana i gume su mu dosta potrošene prednje tako da je to eto nešto što se može zamijerit ostalo sve ok.........
........mladi gazda.............
U djelomičnoj sam pogodbi za ovoga 23 85 jer kombajić je onako jako očuvan ima zagrebanog na mjestima ali nema naljepnica čovijek ga dovezo iz njemačke mislim prodaje ga eto tako ide si po drugi i bratić je zagledo nismo našli ništa loše što bi mogli zamjerit.......... jedino na hederu ima ručno pomeranje vitla napred nazad nije hidraulično pa je to jedna od mana i gume su mu dosta potrošene prednje tako da je to eto nešto što se može zamijerit ostalo sve ok.........
........mladi gazda.............