• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GDJE KUPITI RABLJENI KOMBAJN

M

mladi gazda

Guest
Ovakokod Debeljaka sam jako ljepo primljen kao pravi kupac iako imam 21 god mladi debeljak je pun priča i hvale na svoju stranuatako da o tome neću............ Drugo kombajn je 13 22 farban tj mjenjani su bočni limovi i jedni i drugi (ljevi desni) vidio sam ih sa strane hrđavi i pogužvani............ kad se geda sa kabine kabina hrđava boli glva trebalo bi je farbati hitno a tako isto i gornji limovi iznad slamotresa i bunkera......... naljepnica mislim da je imao samo 3 iz slamotresa i sa strana ali nisam siguran mada sam na nekima kombajnima kod njega vidio i više pa sam odma mislio o čem je riječ........... hvalio je kombajn i tako to i priča mladi Debeljak kako je miran kad upali vršalicu kako lađa netrese a onda ušo moj bratić koji ima kombaj i razumije neke cake pa nabio gas na kombajnu do panja a kombajn sam što nepoleti koliko skače, Debeljak se čudio pa eto ja neznam nisam znao ovo ono........... Kod rizmana sam bio za 2685 nahvaljen preko moba iz uvoza jako očuvan ja došo ono Bože sačuvaj trula lađa slamotresi izvareni ljepio patafiks traku pa preko nje farbo, malo ofaraban malo ne kao uskrsno jaje motor treba 2-3 min da se smiri inače radi svaki drugi cilindar....I kad sam reko gazdi da to nije onoštosam očekivao koliko je ga nafalio da je se uvredio i počeo vikat ovo ono ja se okrenem i odem jer nije bilo smisla pregovarat kad je nafalio jedan krš.............
U djelomičnoj sam pogodbi za ovoga 23 85 jer kombajić je onako jako očuvan ima zagrebanog na mjestima ali nema naljepnica čovijek ga dovezo iz njemačke mislim prodaje ga eto tako ide si po drugi i bratić je zagledo nismo našli ništa loše što bi mogli zamjerit.......... jedino na hederu ima ručno pomeranje vitla napred nazad nije hidraulično pa je to jedna od mana i gume su mu dosta potrošene prednje tako da je to eto nešto što se može zamijerit ostalo sve ok.........

........mladi gazda.............

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
g.debeljak i meni je nahvalio 1322 i rekao da je to kombajn za mene ,da istina mijenjao je nesto na njemu, malo farbe,malo radnih sati i samo 19.000eura

B

Bobo

Guest
Eh, cuj... Da je reko da je kombajn krs, ti tamo ne bi ni isao... Ovako ti nahvali taj jedan, pa ono "ko fol" ima on jos dva kombajna koji te mozda mogu interesirat, ak vec neces ovaj zbog kojeg si dosao.

RIZMAN je bio aktivan ovdje na forumu, ali ne pise komentare vec neko vrijeme...

Sto se tice rucnog pomicanja vitla naprijed nazad, koliko ce ti to cesto trebati, mozes ga skoro pa i zavariti ;) Ako je poleglo, stanes, izvuces vitlo do kraja, i vrsis, ali u vecini slucajeva kad postelas kombajn tako i vrsis, tako da ovo ne vidim kao nedostatak, pogotovo na hederu 3m.

M

mladi gazda

Guest
Mladi je dosta hvalio a stari debeljek je imao opet svoje priče................ ja sam došo bio na 18,500 mada da sam bio jako zagrijana za njega išo bi taj i za 17 vjeruj mi jer očito mu stoji poduže vreme............. ja sam išao obilazit neke pa sam iz nekoliko kandidata odabrao neke koji prolaze njegov je prošo neke testove i onda sam ošo vidit ovaj 1385 i taj je zadovoljio sve koje sam očekivao.......... Neznam jesi primjetio kod Debeljeka da na njegovom 13 22 kad staviš ručicu od pogona točkova u neutralnu(onu rupu du uskoči onaj klinac) dase kombajn kreće onako jako polako?? Kad samo kad mi mlao pokušavali mrdati išao je napred iako je ručica bila na nuli......................

....................mladi gazda............

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
...malo sajla izgleda da cvika ,treba malo naprijed malo nazad da dođe u neutral
kad nam je reko cijenu na to se nemas jednostavno kaj cjenkati.....malomalo precijenjeno bez obzira na sve ili preskup njegov rad kad on jos njega malo zašminka
nemam nista protiv da je stroj malo sređen(mi smo kupili ofarban) ali da je sve u nekoj reali

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
RIZMAN je bio aktivan ovdje na forumu, ali ne pise komentare vec neko vrijeme...
RIZMAN je blizu mene,švercer ko švercer,doveze vamo popravi ofarba zašminka i onda prodaje...
On se više bavi traktorima i mehanizacijom nego kombajnima,ali ima tu i tamo koji pred sezonu...

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
Ma ja kod rizmana kupujem samo nove djelove za kombajn jer cini mi se da on uvozi dosta lose strojeve izana ....

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
Bobo kaže:
Po Vojvodini imas ljude koji ugradjuju roto freze na ZMAJ ukuruzne hedere. Njiva iza takvog stroja bude obrijana "ajnc A". Samo sto onda vise nema vrsidbe u drugoj brzini, nego samo u 1., ali ako ne moras malcirati za njim, to je onda vise koristi nego stete.

Nije ugradnja skupa, a sistem je jako jednostavan.

Debeljak ti nije nista losiji ili bolji od ostatka, samo je karakteristican po naljepnicama... Mpguce je da je ovaj moj naletio na dobar kombajn gore, ali svi strojevi mu izgledaju uredno iz vana, ne znam kakvi su "pod haubom" pa to ne zelim ni komentirati. Znam samo da ovaj kombajn koju je u susjednom selu samo ima potresene zupce na kosi i remen dva. Drugo sve odlicno.

Daj mi reci nešto više o tim što ugrađuju roto-freze na adaptere pa da ih probam nazvat. Imam ĐĐ 6-redni adapter kojeg sam kupio novog i koji mi stoji jer ima teški tarup i ne mogu ga nosit sa 36.10 pa da ih pitam jel bi mogli napravit roto-freze za njega i za koju paru.

Tnx

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
Kako izgleda taj teški tarup...mislim mozes malo preciznije opisat ako nije problem...

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ja tražim roto frezu ali bi i to poslužilo. kolko tražiš za to ako je na prodaju samo tarups prijenosom???

M

mujodukic

Guest
vi u hrvatskoj i šire za kupiti kombajn i naručiti sve vrste kataloga nazovite+38512796226 poldrugač

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
mujodukic kaže:
vi u hrvatskoj i šire za kupiti kombajn i naručiti sve vrste kataloga nazovite+38512796226 poldrugač
Stari Poldrugač iz KC-a?

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Kombajn df m 750 zakon, nema gdje neide, imam ga, kosa 3 m taman za po cesti preklopna kabina za ispod mostova široke gume servo bunker tonu ugrađen sistem kočnica na uk 4 ulje, staje ko ukopan :) .

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Gdje kupiti rabljeni kombajn

e sad rabljeni, ima ih po oglasniku brdo bez garancije tj mačka u vreći ako se ne razumiješ u stroj . Kod nas ima Jakopic Lonjica on prodaje rabljene strojeve.

HrvojeS

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
205
Ima u Narti jedan čovjek koji je bio zasutpnik, i prodavao gomiliu tih po cijeloj Hrvatskoj (navodno) kad smo bili tamo dogovarali glede balansiranja, vidio sam da ih ima hrpu, a evo baš zadnji di sam balansirao, tu u okolici gorce, došao radi malčera kad smo završili malo popričali, i taj isti uzeo kombajna od ovog iz narte, pa ako treba mogu ti poslat broj, ako i ne prodaje sigurno zna ko ih dila, upućen je u to izgleda 100%

P

plavi

Guest
Ima u Narti jedan čovjek koji je bio zasutpnik, i prodavao gomiliu tih po cijeloj Hrvatskoj (navodno) kad smo bili tamo dogovarali glede balansiranja, vidio sam da ih ima hrpu, a evo baš zadnji di sam balansirao, tu u okolici gorce, došao radi malčera kad smo završili malo popričali, i taj isti uzeo kombajna od ovog iz narte, pa ako treba mogu ti poslat broj, ako i ne prodaje sigurno zna ko ih dila, upućen je u to izgleda 100%

Jel taj u narti još dila poljoprivredne strojeve zna netko broj?

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
Imas kod covjeka u bosnjacima vise komada i bolje su cjene nego kod debeljaka.
oglase mozes naci na njuskalu

..inače taj je čovjek iz bosne,drži strojeve u bošnjacima,nudio je nama 35.80 i 3640 sa klimom i koje kakvim dodacima,inače prijatelj od starog ako vas zanima broj,nema problem dat ću vam ga....

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
Di su ti kombajni iz Bosne od Debeljakovih, Debeljak je mozda svercer i farba to sve ali ovi iz BiH/Bosnjaka su izraubani do kraja, nijedan mi se njegov kombajn nikad nije svidio, bas se vidi da uvozi samo da je jeftino, bez obzira kako izgleda i kakav je iznutra, samo da je najjeftiniji moguci.

Najnoviji postovi

Na vrh