R
Renato5820
Guest
Bok ljudi. daj mi recite da li znate jos koga osim ovog u Ježevu da prodaje kombajne?
moje skromno mišljenje je da za 20.000€ teško budeš našel dobrog fahra ili clasa koji te bude dugo i dobro služil kak veliš da ti bude puno radil...mislim da za te marke kombajna i takvog kakvog hoćeš treba barem još kojih desetak tisućica eurića :mrgreen:mladi gazda kaže:Ovako kupujem kombajn do 20 tisuća eura pa bih molio preporuke onih koji nešto znaju. Lomim se između Deutz Fahra I Claasa pa sad molim preporuke između nekih modela.............. I da kombajn će radit jako puno što kukuruza što žita što suncokreta i da ako znate neke uvoznike da napiše koji su to da ih kontaktiram........... Debeljaka iz Ježeva sam zvao i ima jako paprene cijene .............. hvala...
......mladi gazda......
mladi gazda kaže:Hm New holland Nisam baš upoznat sa njim iz nepouzdanih informacija čujem da su potrošači kao i john dere.........
Ima za 17500 eura u Njemačkoj Deutz Fahr 3610 u ljepom stanju ali danas pogledam vald je već prodan dok ga nema........... dajte vi preporuke mišljenja (dali hidromat ili ne) naću ja nešto preko rođaka u Njemačkoj..........
......mladi gazda................
ma nebude mu ruka otpala :lol: :lol: :lol:dino kaže:definitivno hidromat
Jer če ti ruka otpast od šaltanja,pogotovo ako budeš išao uslužno...