B
bezimeni
Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ
zimerman:
na kojoj stranici si našao oznake za naljepnice?
zimerman:
bezimeni kaže:zimerman:
Kad ja dobijem na lotu kupit ču svakom tomoljubcu po jedan Tv ..tebi budem kupio i mirovnu ..i to pravu ..poštenu ..Daću ti i lovu da si urediš taj novi Tv po tvojim kriterijima ..Pa se vozikaj s njim i tresi okolo koliko te volja .firemanpeter kaže::mrgreen: Komentari dobrodošli.
puknuti kaže:Kad ja dobijem na lotu kupit ču svakom tomoljubcu po jedan Tv ..tebi budem kupio i mirovnu ..i to pravu ..poštenu ..Daću ti i lovu da si urediš taj novi Tv po tvojim kriterijima ..Pa se vozikaj s njim i tresi okolo koliko te volja .firemanpeter kaže::mrgreen: Komentari dobrodošli.
i daj malo tog gasa , motor je napravljen da se vrti a ne da brojiš taktove ...
acapapec kaže:Ma sta da komentarisem :shock:
Kao da sam ja vozio,uzivao sam....
Ma jaooooooo ocu i ja Tomu....
Sanjam ga nocu..
Nasao jednog 523 91godiste,covek ga koristio za prskanje vinograda.
Daje ga za 2000 e sa prskalicom i dvobraznim plugom.
A bez toga za 1500..Neznam sta da radim ...
Dobra li je to serija,kakvo vam je iskustvo,na sta da obratim paznju kad ga pregledam i probam,koje su mu mane....
Napisite nesto pa da i ja kupim jednog Tomu i prikljucim vam se kao punopravni clan
Aj pa tako....klip ti je odlican :supz:
zbalija kaže:Ako se ne varam po brzini kretanja ti ideš u drugoj brzoj.
Po zvuku getribe bi rekao da malo šparaš na gasu (što je recesija pa se špara gorivo ili :lol: :lol: ),
,alo gasa fali to se čuše lijepo kad zavija getriba (ali ne da sad daš gas do daske).
...
firemanpeter kaže:... moram reči da se na videu ne vidi koliko jako je tu uzbrdo i koliko je loš teren, mokar i blatan, čak sada teče voda po tom putu nizbrdo. Zbog toga optimalna brzina mu je druga brza a plus toga treba i snimit sa fotičem...
acapapec kaže:firemanpeter nije crvene boje...
Boja mu je siva ili kako vec i slican je kao tvoj...
On ga je kupio 90 godine sto ne znaci da je to godiste...mozda je stajao po magacinima.....
acapapec kaže:firemanpeter nije crvene boje...
Boja mu je siva ili kako vec i slican je kao tvoj...
On ga je kupio 90 godine sto ne znaci da je to godiste...mozda je stajao po magacinima.....