Re: TOMO VINKOVIĆ
Lipi pozdrav bećarima najboljega poljoprivrednoga-foruma!
... prijatelju; firemanpeter!., najiskrenije čestitke na tvom snimljenom materijalu!., kako si ti u svemu odgovorna, precizna, pedantna, nadasve vridna osoba!., UVIJEK., tako si i sada sa tomekom u šumi., apsolutno se slažem sa tobom u svezi vožnje traktora lagano u drugoj sporohodnoj brzini sa malo jačim leer gasom!., kako bi mi rekli u mojoj Liki?!., prvo; nemoraš brzo vozit traktor po šumi kada drva nisu pokradena, drugo; zašto ga vozit brzo?., po blatu da ga zamažeš ko divlje prase, svakako i treće; niš manje važno a isto tako istinito!., pa nemoraš se zubima držat za zrak dok voziš jednom rukom traktorić po kaljuži i drugom snimaš?., istina i Bog!., ma dobro su rekli naši forumaši., more on još., točno!., onoliko drva koliko ti imaš na prikolici puta tri!!!., i toma ide bez greške., koliko vidim vaša šuma je lipa, nema kamena., dok je kodmene u mojoj Liki uz svo blato i kaljužu sam kamen i krš. Neznaš kako je lakše vozit traktor?., dali po blatu ili po kamenu???., kamen je ko led kada je umuljan blatom i lišćem..., a ča se tiče lanaca?., ja na moje traktoriće nisam nikada montiral lance!., bila je ona neka "fora" JEDNOSTAVNO MORA IZVUĆ nima druge i treće nego samo po gasu., a moja "ekipa" šumara - drvosječa., moja družina!!! posidala bi po tomi, negdi nji 5 - 6 i samo piči!!!... da rezoniram., FIREMANPETER!., orginalan si!, legenda si!!!., svaka ti čast i fala na orginalnosti!.-
... / e Petre!., imaš dobru "kuku" na volanu, a još je zelene boje!!!/...
... a za kraj moje štorije moram dodat i ovo., ma forumaši moji., moj narode!!!., ajde molim Vas sve skupa nemojte da se oko svakoga PITANJA nejasnoće i SAVJETA moramo igrati KVIZA ili MILIJUNAŠA!!!., pa majka mu stara., kada nekoga nešto interesuje???., neka najprije skubicira kompletno pitanje na papir i onda ga neka prepiše ovde!!!., mislim da sam bil dovoljno jasan!..., a ne da se igramo mačke i miša., jel koka ili jaje???!...
... znanja radi moram dodat još i ovo!., serija; 400, 500, 700 RADILA SE negdi do 1991. godine., iako nešto preostaloga gvoždja i materijala znalo se još sklepat - sastavit po NARUDŽBI i za prijatelje i za GOSPODU., a i poslije toga vremena!!!
Bog!., narode moj!., dobro mi stojte., čitamo se...