A
joekiki kaže:Pozdrav svima!
Kakva je ova kombinacija? Kad vidim da je kućište zadnjeg trapa od tipa TV800...??? :scratch
Ima tu jako puno izboljšanja...i sve su za pohvalu!
To je sklepano od 10 vrsta modela traktora, i auta...svaka mu čast na trudu i volji da to odradi, i da sve funkcionira kako treba!
Pozdrav Joe! :mrgreen:
Ado kaže:Dobar je ovaj Tomica
NEBA933 kaže:DRUGARI ZDRAVO
I OPET ONAJ :twisted: Zaglavljuje mi ista ta rucica sto ukljucuje to gonjeno vratilo, nema sanse da utrci. Posto sam vec bio mokar od znoja ja ga lepo uparkiram pa kod Vas po pomoc. Sta sam uradio? Da nisam kontra okrenuo zupcanik, na to najvise sumnjam, one osigurace zegere sam vratio kako su i stajali, sta je m..... mu , a bio je cool tip?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Zar bi gume i felge + popravak/zamjena srca ili ako je sreće samo bušenje novih rupa bilo jeftinije nego kupiti nove gume ? :scratch ,sokol2503 kaže:zanima me koliki je raspon rupa na felgi tomo vinkovića, ako se ne varam, gume su 16 cola što nije pretjerano manje nego moje, a i gume su relativno povoljne, pa da probam staviti umjeto mojih
pitam se kakvu ima ručnu ili ti parkirnu kočnicu :scratchpuki22 kaže:joekiki kaže:Pozdrav svima!
Kakva je ova kombinacija? Kad vidim da je kućište zadnjeg trapa od tipa TV800...??? :scratchfiremanpeter kaže:Radi se o seriji 730, znači 30 KS.
Ima tu jako puno izboljšanja...i sve su za pohvalu!
To je sklepano od 10 vrsta modela traktora, i auta...svaka mu čast na trudu i volji da to odradi, i da sve funkcionira kako treba!
gvozdeni - nabavi neku deblju čeličnu okruglu ploču,,,šlicuj je po sredini toliko, da je možeš podvući ispod volana!
nategni ga radapcigerom,,,i polivaj vrelom vodom oko središte volana...možda i skoči dole? Samo da te ne opali po zubima... :lol:
Pozdrav Joe! :mrgreen:
UFFFF vidi čeljusti ... :shock: :shock: :shock:
I to po 4klipa svaka :shock:
Pa to ima da zaustavi autobus s prikolicom 8)
Svaka čast kak je to sklepal!!!
medimurec kaže:
puknuti kaže:Zar bi gume i felge + popravak/zamjena srca ili ako je sreće samo bušenje novih rupa bilo jeftinije nego kupiti nove gume ? :scratch ,sokol2503 kaže:zanima me koliki je raspon rupa na felgi tomo vinkovića, ako se ne varam, gume su 16 cola što nije pretjerano manje nego moje, a i gume su relativno povoljne, pa da probam staviti umjeto mojih
nevjerojatno
firemanpeter kaže:Čemu čovjeku služe ove gume?
Kako on meni kaže služe mu za više svrha. Traktor je jako dobro stabilan a to mu je u njegovim uslovima puno od koristi jer živi u brdima. Drugo što je, on sa okretačem sjena čak sa ovako stabilnim traktorom ide u nekim uzbrdicama samo pravac gore i dole. Tada mu gume sa večom površinom manje proklizavaju, ne oštete, ne izkopa i uništava travu. U nekim površinama gde se ne može pokupiti sjeno sa samoutovarnom prikolicom, on uz pomoč neke sprave na okretaču izgura sjeno u dolinu. Tamo ga onda pokupi sa Štore 504 koju je razširen- ima okrenute sredine kotača a ima i puno druge opreme i izboljšanja na njemu ali to je več priča za neku drugu temu.
Na sliki uslovi u kojima se on bori.
Inače za običajne svrhe, obične uslove koje večina ljudi ima ove gume nisu od neke koristi, na primer meni bi čak otežile rad ali kod njega to je sasvim nešto drugo.
Čovjek ti je dobro rekao , zamisli da imaš gume široke 50 cm. TV bi skliznuo niz brijeg kao sanjke po snijegu .Narocito bočno .medimurec kaže:a i jos mi je jedan covjek reko da je taj moj traktorcic prelagan za takve gume tak da nema smisla to gore stavljat jer mi nije bitno da to dobro izgleda neg da imam koristi od njega... :roll: