Pošto sam ja započeo ovu temu , smatram da bih trebao reći par riječi u vezi zadnjih par komentara. Namjera postavljanja ove teme je bila isključivo ta da si prikupim što više informacija o obadva traktora kako bi izabrao koji ću traktor kupiti. Ni u jednom trenutku mi nije bila namjera da bi se tu stvorilo neko rivalstvo , odnosno da bio tu došlo do neke svađe i slično .
Međutim na samom početku se odma zakuvalo , i zagužvalo . :scratch
Prilikom svakog mog komentiranja uvijek sam na kraju naglašavao da nisam imao namjeru nikoga uvrijediti ili omalovažavati i slično.
Mada sam primio nekoliko privatnih poruka neprimjerenog sadržaja
( da nekažem nešto drugo ) . Razmišljao sam čak da se više uopće nejavljam na forum .:scratch
Ali kao što vidite tu sam .
U potpunosti se slažem sa forumašom Joekiki da je bilo preterivanja .
Ali sad da tu istražujemo ko je šta rekao ( napisao ) , dali je to istina ili ne mislim da nema smisla . S obzirom kakvi smo nebi završili godinama
Što je bilo bilo je .
Opet bi se složio sa Joekikijem i otvorio bih novu temu , da nebi više bilo prepucavanja i svađe.
Nova tema bi se zvala YANMAR , I OSTALI JAPANSKI TRAKTORI .
Mislim da bi to bilo u redu jer nije Yanmar tu jedini ima još Iseki , Kubota ....
Tako da se ova tema može zaključati
I još bi samo htio reći da nemam ništa protiv traktora Tomo Vinković , redovito pratim skoro sve teme što se tiču Tome , a isto tako i Hitnera i Prima traktora . Zanimaju me svi mali traktori .
Evo i za kraj još jednom se ispričavam svima koje sam možda naljutio , uvrijedio ili rekao nešto što im nije štimalo. Sigurno nije bilo namjera da kažem bilo što loše.
Pozdrav svima Žuti :supz:
Ova tema se može zaključati , i od sada se može pratiti pod temom
YANMAR , I OSTALI JAPANSKI TRAKTORI