matrix123456
Aktivni član
- Tu od
- 14 Sij 2009
- Poruka
- 1,021
dobar je to i kvalitetan traktor mnogo uanpredjeniji od starog 418,malo je pretezak traktor za taj motor pa je trom ali pri vuci vecih tereta ce ti dosta pomoci njegova tezina
dobar je to i kvalitetan traktor mnogo uanpredjeniji od starog 418,malo je pretezak traktor za taj motor pa je trom ali pri vuci vecih tereta ce ti dosta pomoci njegova tezina
Pozdrav dragi moji...
Ima dekompresor koji pri radu mašine skače gore dolje (nadam se da to tako mora)...
slike?....majstori,radim prikolicu za tomicu i za osovinu koristim zadnji most od audija karavana, pa imam gore diskove i celjusti pa sam razmisljao dal bi to mogo kako iskoristit za kocenje!? ima ko kakav prijedlog il ideju?
ako traktor ima u papirima naveden zaštitni luk onda mu netreba atest( registriran traktor) i ako je registriran odavno bez njega onda mu isto netreba luk ali ako ga registriraš na novo znači 10 g bez rege treba luk imati atest
Zanijma me slike osovine i kočnog mehanizma a ne slike stranica , jebale te stranice:rolfer:bude i to sam kad stignem poslikat,mozda sutra ... A ideje za kocenje???
Pa to iskoristi kako i jepreko celjusti radne!?!
Normalno da je bezveze ( meni)ma to svakako samo sam mislio dal se mozda da jos sto rjesit da koci kad i traktor,preko ulja!? il se mi je bezveze s tim zaebavat!?