darkohittner
Član
- Tu od
- 5 Srp 2009
- Poruka
- 203
Uh ko novo izgledaju zupčanici da je meni takav cijeli komplet u rezervi ne bi se ljutio ili bolje reči cijeli traktor samo da mijenjam kad nešto ode a odlazi mi dosta često ....
Uh ko novo izgledaju zupčanici da je meni takav cijeli komplet u rezervi ne bi se ljutio ili bolje reči cijeli traktor samo da mijenjam kad nešto ode a odlazi mi dosta često ....
Odšarafiti lajtung na brzoj spojci, ali pazi da te ne poklopi kiper.pozdrav dečki...
imam mali problem, zaštekala mi je kiperica u najgirnjem položaju kad kipa prema nazad. Inače riječ je o tominoj kiperici nosivosti mislim 2tone. Jednostavno nećže dolje. Kad dižem još se podigne cca pol cm, al nikako neće dolje, niti drmanjem, niti vješanjem nikako, a probao sam i iskopčati ju s traktora možda bi se sama spustila, međutim niti to neide. Što mi je činiti?
hvala :scratch
Odšarafiti lajtung na brzoj spojci, ali pazi da te ne poklopi kiper.
Lajtung popustiš i kad ulje počne polako iči staviš ga u kantu za ulje i ostaviš da tak polako iscuri dok se kiper ne spusti. Tek onda ga smiješ otpustiti do kraja.
Lajtung (najvjerojatnije gumeni) i onaj dio koji uštekavaš u traktor.brzoj spojci...to je na spoju s cilindrom i lajtungom ili?? :roll:
Lajtung (najvjerojatnije gumeni) i onaj dio koji uštekavaš u traktor.
Na cilindru nemoj otpuštati da te ne poklopi.
Mi smo to zvali miš ventil pa mi je zato palo na pamet.Svaki pravi sistem gdje je mogučnost da teret može naglo pasti a u sisttemu ima gumenih crijeva mora biti nešto kaj u žargonu zovemo šlaufdruk .dolazi valjda od germanizma tko zna od kojih rijeći .
joj kad ovo pročitaju ovi naši picajzle :lol:
Rekel bi Jarnjak: Nebi se štel mešatiAuuuu, počeli smo se "šamarati" !!! iskreno več mi je počelo faliti ovakvih postova na forumu !iskreno, zanimljivije je pratiti forum
Ajmo, sa jedne strane imamo forumaše "picajzle" a sa druge strane forumaše "japanezere", a vidim da ima mjesta za još jednu družinu za sad neodređenog imena, pa ako ima tko kakav dobar prijedlog neka samo piše !
![]()
Ne, on to sam sebi dela:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
nemoj ti mojeg suseljana zezat...
Konacno kuci! Mislim da ce biti turske, mada najradije bi stavio saturnusuve samo sto komsije ne daju...:evil: Ovu baby prikolicu ni ne oseca da je zakacena.I koje če bit? Saturnus ili turski?
Dobra je i baby prikolica, barem se Toma ne muči:rolfer: