darkohittner
Član
- Tu od
- 5 Srp 2009
- Poruka
- 203
Uh ko novo izgledaju zupčanici da je meni takav cijeli komplet u rezervi ne bi se ljutio ili bolje reči cijeli traktor samo da mijenjam kad nešto ode a odlazi mi dosta često ....
Uh ko novo izgledaju zupčanici da je meni takav cijeli komplet u rezervi ne bi se ljutio ili bolje reči cijeli traktor samo da mijenjam kad nešto ode a odlazi mi dosta često ....
Odšarafiti lajtung na brzoj spojci, ali pazi da te ne poklopi kiper.pozdrav dečki...
imam mali problem, zaštekala mi je kiperica u najgirnjem položaju kad kipa prema nazad. Inače riječ je o tominoj kiperici nosivosti mislim 2tone. Jednostavno nećže dolje. Kad dižem još se podigne cca pol cm, al nikako neće dolje, niti drmanjem, niti vješanjem nikako, a probao sam i iskopčati ju s traktora možda bi se sama spustila, međutim niti to neide. Što mi je činiti?
hvala :scratch
Odšarafiti lajtung na brzoj spojci, ali pazi da te ne poklopi kiper.
Lajtung popustiš i kad ulje počne polako iči staviš ga u kantu za ulje i ostaviš da tak polako iscuri dok se kiper ne spusti. Tek onda ga smiješ otpustiti do kraja.
Lajtung (najvjerojatnije gumeni) i onaj dio koji uštekavaš u traktor.brzoj spojci...to je na spoju s cilindrom i lajtungom ili?? :roll:
Lajtung (najvjerojatnije gumeni) i onaj dio koji uštekavaš u traktor.
Na cilindru nemoj otpuštati da te ne poklopi.
Mi smo to zvali miš ventil pa mi je zato palo na pamet.Svaki pravi sistem gdje je mogučnost da teret može naglo pasti a u sisttemu ima gumenih crijeva mora biti nešto kaj u žargonu zovemo šlaufdruk .dolazi valjda od germanizma tko zna od kojih rijeći .
joj kad ovo pročitaju ovi naši picajzle :lol:
Rekel bi Jarnjak: Nebi se štel mešatiAuuuu, počeli smo se "šamarati" !!! iskreno več mi je počelo faliti ovakvih postova na forumu ! iskreno, zanimljivije je pratiti forum
Ajmo, sa jedne strane imamo forumaše "picajzle" a sa druge strane forumaše "japanezere", a vidim da ima mjesta za još jednu družinu za sad neodređenog imena, pa ako ima tko kakav dobar prijedlog neka samo piše !
Ne, on to sam sebi dela :butthead::butthead::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
nemoj ti mojeg suseljana zezat...
Konacno kuci! Mislim da ce biti turske, mada najradije bi stavio saturnusuve samo sto komsije ne daju...:evil: Ovu baby prikolicu ni ne oseca da je zakacena. Hteo da pitam, da li je neko vec zakacio rasipac gnoja na tomu? Da li bi ga mogao vuci i raditi sa njim?:scratch Postoje one manje od 2 ili 3T.I koje če bit? Saturnus ili turski?
Dobra je i baby prikolica, barem se Toma ne muči:rolfer: