., lipi ti pozdrav prijatelju moj dragi!
., dobro si to napisal!., potpisujem u cijelosti i dodajem treću skupinu kodnog imena!; CICILATORI!!! ..., znadu sve, moredu sve, treba sve, ima neko, netreba vo i ono., a trebalo bi., stranci su zakon, daj iz vana, aj se čujemo jutra - sutra., ak ni problem?, izmislimo ga NE!? ...
aj Bog!., sretno., čitamo se ...
Grofe, osjećam da je tvoj komentar išel mene, no ne ljutim se.
Cijenim tvoje životno iskustvo, no ne prtljaj se u tehniku, jer ju ne razumiješ (netrebaš niti razumjeti, a zašto i bi).
Ti si bil i ostal buš
zahtjevni korisnik kojem su ljudi napravili stroj po ukusu. I bit ćeš zadovoljan s njim, ako su ti ispunili želje, i to mi je drago.
Rasrdil si se name (nekak to osjećam) radi komentara o tvojem cirkularu. Sve kaj sam ti rekel stoji i rekel budem svakome. Onaj zvuk pile (plakanje) na kad piliš drva nije toliko od tupe pile, koliko je od od klizanja remenja, kaj se vidi po tome da motor na tvojem traktoru tu pilu niti ne čuje. Na to smo te i kolega Puknuti i ja upozorili na vrijeme, a ti si se rasrdil. Shvati da to nije bilo z...nje, već dobronamjerna sugestija.
Možda smo ti samo htjeli pomoći da izbjegneš propuste koje smo mi već iskusili.
Istina je ponekad bolna, a i meni ju je neugodno čuti. No, pokrijem se z uhima, razmislim kaj su mi htjeli reći i prihvatim ono kaj mi ima smisla.
Nemoj ubiti glasnika, jer ne nosi uvijek loše vijesti
Ako misliš da su "inžinjeri" koji rade 8 sati za plaću pametniji od mnogih ovdje anonimnih članova s velikim tehničkim iskustvom (isključi mene, jer ja nikaj neznam i nikaj nisam napravil, već samo prigovaram), onda se grdo varaš. Njima je važno napraviti proizvod čim jeftinije (bez obzira koliko ga bilo tko od nas platio).
NHF
PS
Ljudi koji se ne boje reći sugestiju ili pak kritiku, nemaju skrivenih namjera, niti ne govore hvalu, a drže figu iza leđa