ZJ
Grof ne želi da mu prigovaraš pa od sad poštuj njegovu želju i stvar je rješena.
Ovo oko sekire ne vidim razloga da nebi rekao šta i kako i slažem se da je profil sekire važan. Samo ti napiši (ako imaš volje) svoje mišljenje oko tog profila, mene to zanima.
Gvozdeni1
Možda te Marfi poštedijo u ljetu da možeš odradit sve u polju. Pa rekoh, sad je vreme da sredi malo to i ono...
Ima za APN unutrašnju gumu, ne mislim kinesku nego Sava Kranj.
Aco 93
Da da, drvo treba znat cjepit ručno, hehe
, radi toga onda i stroj lakše radi jer znaš gde treba sekirom.
PS
Još da malo pokomentiram ovo oko guma za TV. Upravo danas sam gledao neke kineske koje nisu baš puno stare ali več sasvim na tanko popucale. Hoču da kažem da su vjerovatno stere samo nekoliko godina a več...
Inače profila abnormalno, dublje ripne nego običajno, neke iz europe sigurno nemaju toliko profila.
Nekad sam čuo da su Mitas OK, ima li ko svojih iskustva sa njima?
Ja sam nekad kupijo nove Trayal. Bile su inače sasvim ok i jeftine. Jedino što je bilo, imale su neke crte među ripnama, glupo izgleda. A ripne su bile po sredini malo čudno zamaknute, ko da je bio gornji i donji kalup malo zamaknut kad su ih radili. Izgled je bio malo tak tak ostalo ok a i cjena je je onda pripomogla da sam ih uzeo za TV420.