Tomislav523
Član
- Tu od
- 30 Kol 2010
- Poruka
- 596
SRETAN BOŽIĆ SVIM FORUMAŠIMA I PUNO SRICE,RADOSTI,MUDROSTI,ZDRAVLJA, DIZELA ZA TRAKTOR ,PLUGOVA,ROTO FREZA I KOSA ..MA SVEGA :heart::heart::supz::supz::gitarist::gitarist:
jozef
da takav nekakav sam mislio ali malo bolju varijantu
dali se malčer INO Brežice M 900 za noviji tip da pripasati na PE 18 iz 75 g.
kakve preinake treba raditi ??????????????
Moja nova pridobitev.
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!
., na zdravlje VAM došal Sv. Stipan!!!
., poseban pozdrav mome dragome i vridnome forumskome prijatelju! BaTek-u!!!., prijatelju!., svaka čast na tvome novome priključku za traktora tomu., jako dobra stvar., jako dobra SLO.firma! MUŠIČ MENGEŠ!., imal sam njiovu ralicu za moga traktora tomu!., a i gazda te firme je legendaran! Bog! ga poživil!!!., ako ga vidiš ili čuješ ili znaš???., puno ga pozdravi!.-
.,p.s., veliki pozdrav i najiskrenija dobrodošlica novim članovima., pogotovo ljubiteljima i preponosnim vlasnicima tih traktorina tome!
., dobro nam došal novi članu!; Toni!, dobar ti je traktorić tome., lipo se zabavljaš u zimskim radostima!!!...
., aj Bog!., čitamo se ...
Daj mi reci molim te na zglobu imaš dva bolcna gore i dole i svaki ima svoju maticu dali je između bolcna i matice ležaj i kako se piksira sredina hvalanije istina ja svoj redovito podmazujem ali on se ionako rasklimao do bola ....vrišti za novim
jedno je bitno koliko radiš ,što radiš ,i sa čim radiš toliko se on brzo rasklima....a podmazivanje ti je bitna stvar ali ne da češ sa tim spriječiti klimanje.....
minimum 1 m tvornicki......mada mislim da bi se to smanjilo okretanjem felgi, koliko tacno ne znam :|
Zimske radosti
pozdrav svima i sretni blagdani .grofe prava stvar gdje si kupio cilindre za hidrauliku i koliko koštaju i dali ti je dosta prednji spremnik ulja hvala i bog
Pozdrav ljudi i svako dobro za prošle i predstojeće novogodišnje blagdane.
Prvi se put javljam ovdje i vidim da ima znalaca .
Pa ovako zanima me nešto oko tome vinkovića imam dvije ponude za tomo vinković 730 89 god i 4000 radnih h. i tomo vinković 420 85 oko 500 radni sati.
što bi bilo bolje uzeti treba mi za obradu voćnjaka recimo košenje, frezanje i špricanje itd.
Malo sam u dilemi pa pomozite ?
Unaprije zahvaljujem artyman:
eto josix a tako si želio bacit novac na neki čang šlang i što ti ja znam a ispada da je domaći uži, samo ja se s tako super uskim ne bi usudio nakretat po nagibima, moglo bi se lako desit da zalegne bočno