TV 400, 500, PE-18 so produzetoci je sirok 100 cm, ako vec ti treba uzak traktor, izvadis produzetoci i so pravilno okrenuti felge sirina je 77cm
Pa stvari stoje ovako 420 ima moj prijatelj i stoji mu doma vec neko vrijeme te ide uz njega freza i plug a za radne sati kaze on da ima toliko a pogledao ga mašina masna itd nije mi baš nešto dok ovaj 730 ima oko 4000 radnih sati piše na brojilu i nije nešto lošiji od 420 ali nema ništa znači sam traktor povoljniji je oko 3000 kn jedino me muči tih 4000 radni sati neznam koliko ti strojevi idu s obzirom na sate ( generalka itd ) ????
Zar je problem za takve stvro poslati mejl u Primu ili hitner ?hvala na odgovoru!
artyman:
trazio sam na googlu dimenzije, al nebi pa nebi nasao...
Zar je problem za takve stvro poslati mejl u Primu ili hitner ?
Pa stvari stoje ovako 420 ima moj prijatelj i stoji mu doma vec neko vrijeme te ide uz njega freza i plug a za radne sati kaze on da ima toliko a pogledao ga mašina masna itd nije mi baš nešto dok ovaj 730 ima oko 4000 radnih sati piše na brojilu i nije nešto lošiji od 420 ali nema ništa znači sam traktor povoljniji je oko 3000 kn jedino me muči tih 4000 radni sati neznam koliko ti strojevi idu s obzirom na sate ( generalka itd ) ????
Ako sam dobro razumio,znači 730 je jeftiniji 3000kn od 420 sa priključcima,
onda bi moj izbor bio 730,jer za razliku u cjeni kupio bi frezu sigurno,a moguče i plug.Po meni to bi bila dobra kupnja,ako ukupna cjena traktora
nije pretjerana.Kolika je cjena,valjda nije tajna?
Naravno da cijena nije tajna 20000 kn
Zna li tko kolika je masa vinkovića 730
A širina je navodno 120 ili ?
Dal tko zna dužinu?
Evo procitaj ovde sve sto te zanima
http://www.box.net/shared/8yqho3yxfg
ovo je za 731, ali skoro pa isto je i za 730
Super dal imaš u upute za seriju 400 i 500?
Dano on misli na stražnju roto kosu,kod nas se brkaju pojmovi roto kosa malčer
s obzirom da na 18 konja možeš okačiti " malčer " ili roto kosu zavisi ko kako zove makar to nije isto ali s obzirom da se dolje vrte u oba slučaja 1 do 3 noža koja u biti samo mogu sjeći travu i di koju tanku šibicu meni je nebitno kako se zove nego bi htio da mi netko ko je metao na stari tip tako nešto može dati koji savjet i dojmove