Pa nisam ja rudar da kopam :scratchMuhanicar to si skopal negdje na netu ili to netko kod tebe ima? tražim zadnju trap znaš već za kaj....
Pozdrav svima, nasao sam neki filmcici po youtube, pa mislam da im je tu mjesto:finga:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=-dzlk3xiNkg&feature=player_embedded[/YT]
Pa nisam ja rudar da kopam :scratch
Taj je ovjekovječen mojom rukom u Ninu. Stoji tam valjda več 5 let, ako ne i više.
Tomo vuče ko lud. Ima dobre lance, one šumske.
Ovo ne bi poželil ni neprijatelju na dvorištu
koja je razlika između šumskih lanaca i onih 'ne šumskih'?
odnosno, kakvih ima sve?
ak se dobro sjećam, negdje sam pročitao da lanci tipa home made, tj oni koje napraviš od karika lanaca kupljenih u željezari, da se brže potroše i da nemaju tako dobro prijanjanje za podlogu, tj da su klizaviji, i da je lanac bolji ako je malo hrđaviji, da onda bolje drži...
Jesam, da, a jel ono bila kardanka il ne, nemam pojma.muhanicar, mislam da si ova slike vec stavio negde, zar tamo nije imao i kardanska prikolica (transporter), za ovaj traktor?:scratch
Bas takva je i mrga trazio!
A kaj smo mi dva prijatelji :scratchOvo ne bi poželil ni neprijatelju na dvorištu
Daj ti njemu čok , i našpricaj ga na remenicu jedno 10x ..ili ga zalij naftom iznad usinog ventila (ako ima rupu) vužgal bu on ko stekli .da zadovoljan sam sad za asd ako sta ne bude, stirk je stalno na traktoru,ako nedaj boze baterija izda jer jos nisam ugradio altenator,ali tesko posto je baterija 95ah upali tomu na
-10 ko sale,strik radi sluzi i za vezivanje raznih stvari za traktor,to ti dodje ko dodatna oprema
Ovo ne bi poželil ni neprijatelju na dvorištu
To mu ništa ne znaći ..vrti remenicu u ljevu stranu tj. suprotno od smjera paljenja sve dok ne čuješ cik,cik ..to je ustvari trenuta ustrcavanja goriva .danot sjecam se da sam piso ali gdje neznam
puknuti
aj to radim ovako,naspricam ga dakle dodam gas naprijed nazad,zalijem ga naftom u onu rupu sto je na glavi motora,povucem cok i ako je veci mrat npr -10 pali posle par verglanja ako je manji minus odam a dofatim kljuc tj dugme
Da znas da si upravu,ja sam se ubi strugajuci prljavstinu na hladnom pa sad lezim pod cebetom i pijem antibiotike koji ne pomazu,ako ispadne gdje alnaser za mene javite on moze i postom da se salje,mada spaga je dobra za razgibavanje osjetis svaki misic drugi dan,ja imam dizelov motor od 9 KS lambordini od pumpe za zaljevanje pa mnogo se lakse pali od ovog cuda,dali stima alnaser od kakvog traktora?
konacno isprobana
Uploaded with ImageShack.us
kao sto vidite mal osam preradio dasku,oborio sam ovu gornju dasku,i doda lim da bolje spada snijeg,bilo je dosta snijega nisam slikao na par mjesta gdje je gura snijeg u visini daske,a lako je bilo jer je bio sjeverov,moram je jos otezati jer je lagana pa ne cisti bas do zemlje ali to cemo lako rijesiti,uzgred kod mene je dosta sniejga napadalo ima ga na mjestima i preko 50cm i jos pada
ovo je moj stroj 84 gp i ima 2400 rh prikolica nije moja kad uhvatim vremena napravit cu jos slika.....