Nema problema i drugi putpuno hvala tomo420
priručnik skinut i isprintan u Bj ima djelova, strojna obrada dogovorena
tako da sutra planiram rastaviti motor
Odlično Danot
Tako je Peter, manometar je od IMT, nabrzina sam napisao prethodni post pa nisam sve rekao. Manometar sam zasrafio na onaj isti drzac sta drzi raketa za zmigavce, zavario par cjevi, upalio tomo, ocekujem veliki pritisak, a kada vidim pritisak je 2.5 bari:scratch. Traktor nije nista seriozno radio, motor je radio jedno 5-10 minuti i nista vise, koliko da isprobam manometar. Za to cjelo vreme je strelka stajala na 2.5, pa bilo to na ler gas ili na max gas.
Mamicu mu, sta sam bio do sada miran, jel dobar taj pritisok od 2.5 bari?:scratch
Tako je Peter, manometar je od IMT, nabrzina sam napisao prethodni post pa nisam sve rekao. Manometar sam zasrafio na onaj isti drzac sta drzi raketa za zmigavce, zavario par cjevi, upalio tomo, ocekujem veliki pritisak, a kada vidim pritisak je 2.5 bari:scratch. Traktor nije nista seriozno radio, motor je radio jedno 5-10 minuti i nista vise, koliko da isprobam manometar. Za to cjelo vreme je strelka stajala na 2.5, pa bilo to na ler gas ili na max gas.
Mamicu mu, sta sam bio do sada miran, jel dobar taj pritisok od 2.5 bari?:scratch
I ja sam odma posumnjao na manometar, ali imam kuci 3 ovakvi manometri i svi sam ih isprobao i svi isto pokazuju, hmm da svi 3 nerade:scratch, ali probacu ih na kompresora da vidim:finga:sigurno taj manometar ti neradi
Tlak ulja na motorima LDA 100/820 iznosi:
na min. okretajima motora 0,5-1,0 kg/cm2
na max. okretajima motora 2,5-4,0 kg/cm2
Tlak ulja se odnosi na zagrijano ulje
Mislim da bi bilo dobro da još zavarim odozgora na plug nekakvo željezo,
pa da bolje preokrene brazdu,
ovako mi se desi da brazdu ne prebaci, nego mi ostane trave prema gore.
Mislim da bi trebalo nešto odozgora, a također i na kraju pluga nekakav komad
da usmjeri brazdu da se bolje okrene.
ili ima nekakav razlog zašto to nisu napravili ?
Razlog zasto nisu napravili neznam?
Jel ti mislis na deflektor,onaj mali komadic zeleza iznad daske, sta povrsinski sloj zemje prebaci na dno brazde, moje mislenje je da bi oranje tako bilo puno kvalitetnije... ali svi to skidaju od plugove, tomin plug u originalu to i nema!
Ha, opet ja. Sa vremena na vreme samo pustim glas.. Doslo doba da se "registrujemo" a nikako da nadjem broj sasije) ajd sto ne znam ja ali ni zaposleni u centru nemaju pojma gde je. Znaci, molim ako neko zna da mi objasni gde je na PE18 broj sasije??? Unapred hvala
pozdrav iz Makedonije
kontrola je lanpica koja svijetli kad rade žmigavci,
kako imaš na autu, ako ti dalje nije jasno javi se na pp da ne opterećeujemo previše temu...