U stvari to je TV- 521. Znam, nisi mogao znati jer je isti ko 418 samo drugi je motor a godište slično, a oznake na njemu nema jer je ofarban.
Bio je traktor kod mene na remontu zbog nekih nedostataka, napravijo se i servis i doradilo se dosta izboljšanja. Tako se može reči da vlastnik hoče imat sve ispravno i održavano.
Inače radijo sam limariju- varenje, mjenjalo se ulje hidraulike, filtera zraka, motorno ulje i ulja u volanu, svi fileri mjenjani, oprani rezervari, mjenjane brtve na hidrauliki, na volanu, poklopcu ventila, brtve usisnog filtera i auspuha, promjena gumenih cjevi za gorivo, popravka lufta na volanu, ravnanje glave zbog puštanja kompresije, popravka dekompresora, štelanje ventila, nova elektro instalacija na haubi za svijetla, za hupu i za šalter pritiska ulja, ugradila se i lampica za ulje, popravka svetla koja nisu radila, montaža novih radnih svijetla na luku sa komplet instalacijom, montaža rotacijske lampe sa komplt instalacijom, izrada nosača akomulatora, varenje nosača rezervara hidraulike, izboljšanja na pedalima, nosači za sekiru i cepin, izrada daske kod vitla.
Sigurno sam još koju stvar zaboravijo ali nema veze. Dečko nema baš jako dugo ovaj traktor pa poželeo da se sve sredi. Kaže da je jako zadovoljan sa njim.