pitanje...koliko jako smije dimiti kroz iberlauf gore na fergazeru...riječ je o tv522, jer mi je nakon 20 min frezanja počelo više dimiti kroz iberlauf nego kroz auspuh
daj mi reci koji je to motor gore kad ima fergazer :shock::roll::?
ispričavam se...lapsus linguae onaj iberlauf gore di je čep za dolijevanje ulja i dekompresor
malo me je čudilo, pa sam iz toga razloga pita, reko ili si fulao temu ili
je grešaka u pisanju, pa da pitam.
čuj ako jako dimu gore na onaj čem očito da je motor pri kraju i da
bude sa vremenom za generalku...
malo cudno!?:scratch
ako bi motor vec bio pri kraju onda bi morao vise dimiti i kod oranja i kod drugih radova kad je malo vise opterecen!?
Bok Grof
gledal sam slike od tvog pokušaja frezanja,uff stvarno grda,teška,mokra zemlja,to bude jako teško za obradit i dok osuši jer onda bude postala tvrda ko beton a još ju ova trava drži na okupu ko armatura,,,moja preporuka (nemoj me krivo svatit,neću ti pametovat)dobro razbit sa tanjuračama pa onda pofrezati.
ajd bok,čitamo se
Da vučem solidne komade al nije sve u traktoru i vinči treba malo i iskustva jer nebi svako to izvukao baš sa tomom jer treba znati kako zakopčati kako omču okrenuti kad stati da ne zapne za kamen,panj i slično. ima tu kod mene još ljudi na tomi vinču al nevuku baš takve komade je na silu pokušavaju a sa tom tehnikom nema sile.vinča je i prejaka možda za tomu vitlo 3t sasvim dosta. na glavu nemože jer sam napravijo još jednu koloturicu niže ako si vidjeo na prvoj slici baš radi toga jer ga digne ko od šale bez nje.
.,lako je raditi sa traktorom od 80ks i vitlom 6t tu sila radi svoje.
hmm da nije bilo lanaca brukaa,velika strana nemoze da se freza poprjeko,a nizbrdo klizi pa ne stigne freza da pofreza pa mora uzbrdo a to su muke isusove i po majstora i p otraktor ali se uradi nekako,jos sam morao dobro pofrezati jer sam iskopo sa traktorom i napravi velike kanale...
hmm da nije bilo lanaca brukaa,velika strana nemoze da se freza poprjeko,a nizbrdo klizi pa ne stigne freza da pofreza pa mora uzbrdo a to su muke isusove i po majstora i p otraktor ali se uradi nekako,jos sam morao dobro pofrezati jer sam iskopo sa traktorom i napravi velike kanale...