• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

balic

Guest
Dali netko zna dimenzije na vreteno na voloan ili dimenzije na lager na volan, imalo je velika lufta i sada sam ga rasturio i imam problem da ga ne mogu sastavite, nikada ne mogu da nadzem dimenzije.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Dali netko zna dimenzije na vreteno na voloan ili dimenzije na lager na volan, imalo je velika lufta i sada sam ga rasturio i imam problem da ga ne mogu sastavite, nikada ne mogu da nadzem dimenzije.

za IMT , DEUTZ , ili ZETOR:supz:

B

balic

Guest
kod mog tv 420 probljem je vrailo pod red.br.6 ispod navoj koliko je dimenzija na taj deo koj lici na cilindar.to ne mogu saznati
molim za pomos

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

ovo oko vretene volana moram priznati da mi nije baš jasno, koje te dimenzije zanimanju,
to ti misliš navarivati ili što?. Kad se to podere vreteno se kupi novo i to je to
a što se tiče ležajeva oznake su sljedeće:

SKF 52206 aksijalni ležaj
SKF 6004 kuglični ležaj
SKF 6006Z kuglični ležaj
SKF 6006 kuglični ležaj

Posljednje uređivanje:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
kod mog tv 420 probljem je vrailo pod red.br.6 ispod navoj koliko je dimenzija na taj deo koj lici na cilindar.to ne mogu saznati
molim za pomos

Ajd to malo oznaći na slici ili nacrtaj jer se ovako slabo razumije , pa kada nam bude jasnije nako će pomoći , što bi u stvari želio napraviti , ?????????????? , novo ili popraviti ????

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Poštovani članovi foruma,nema smisla da Vas sve skupa pohvaljivam pošto je to većina članova prije mene učinila javljam se da mi pomognete prilikom kupnje tv, naime trenutno imam na ponudi tv 821, god.1991,traktor je jako lože održavan,odnosno cijeli je izgreban hauba,signalizacija itd, ali isti je cijeli svoj radni vijek služio samo za prijevoz,nikad nije korišten plug freza ili neki drugi priključak,trenutno je kod majstora zbog srednje čahure koja se zaglavila usljed nepodmazivanja i da napominjem cijena za tv i prikolicu (običnaod tv) 2000e,papiri uredni.
pozdrav..

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
I još se razmišljaš? To je izuzetno povoljno ,evo ako ti odustaješ molim te daj meni broj prodavatelja i ja ga kupujem na neviđeno.Pozdrav!

M

mjic.micko

Guest
I ja mislim da to nije uopste skupo toliko kostaju na oglasima PE 18 i slicni samo tzi kupuj to sto je izgreban nista nesmeta bitno da je ovako ispravan i uredan da pali i ide kako treba poozz.

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140
Poštovani članovi foruma,nema smisla da Vas sve skupa pohvaljivam pošto je to većina članova prije mene učinila javljam se da mi pomognete prilikom kupnje tv, naime trenutno imam na ponudi tv 821, god.1991,traktor je jako lože održavan,odnosno cijeli je izgreban hauba,signalizacija itd, ali isti je cijeli svoj radni vijek služio samo za prijevoz,nikad nije korišten plug freza ili neki drugi priključak,trenutno je kod majstora zbog srednje čahure koja se zaglavila usljed nepodmazivanja i da napominjem cijena za tv i prikolicu (običnaod tv) 2000e,papiri uredni.
pozdrav..

Kupuj odma!

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Kada Tomo zakaže uvijek postoji alternativa....:supz:
2465sfa.jpg

medimurec

Član
Tu od
26 Lip 2010
Poruka
418
molim za pomos
kolko sam ja skuzio tebi treba ovaj dio pod broj 14 na slici tj onaj unutarnji navoj!? ili?:scratch:scratch
sve imas pod brojevima pa samo napisi broj il jos bolje slikaj dio koji trebas i postavi sliku ovdje u temu pa ces dobit pomoc i objasnjenje...

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
pozdrav..

Pa dragi moji forumaši kako su ljudi čudni nemoreš virovati nakon današnjih vaših savjeta došao do čovjeka sa novcima da kupim traktor,on se predomislio nakon prespavane noći kaže da će još razmisliti ako netko ima neku solidnu ponudu nek se javi porukom zainteresiram sam za kupnju nekog tomeka.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Pa dragi moji forumaši kako su ljudi čudni nemoreš virovati nakon današnjih vaših savjeta došao do čovjeka sa novcima da kupim traktor,on se predomislio nakon prespavane noći kaže da će još razmisliti ako netko ima neku solidnu ponudu nek se javi porukom zainteresiram sam za kupnju nekog tomeka.

Razmisli i ti pa se vrati možda nađete sredinu ( u cijeni ) , sretno!!!!!!!!!!!!!:partyman::partyman::partyman:

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Razmisli i ti pa se vrati možda nađete sredinu ( u cijeni ) , sretno!!!!!!!!!!!!!:partyman::partyman::partyman:

Ma nije bilo do mene koliko je tražio toliko sam mu davao,sam je bio odredio cijenu ali se još uvik nadam da će se predomisliti.

stipe

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Poruka
118
Pozdrav dragi forumaši kaj vi mislite jel malo cijena za TV 830s ,99g. prenapuhana , traktor su vlasnici ljudi koji žive u Njemačkoj , još ga nisam vidio uživo ali ljudi če mi poslat slike kao NOV, 40 sati radi i to samo vožnje po asfaltu, ima frezu nikad radila i kosu ali ljudi neznaju dali je roto ili obična cijena je kao 7500eur ali dala bi se skinut neznam kolko ali ako sam pravi kupac , kaj vi mislite realno kolko bi to vrijedilo....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh