isalopek
Aktivni član
- Tu od
- 15 Ruj 2010
- Poruka
- 527
To vam ne daje za pravo da mu ne preporučite moderniju kutiju osigurača .:supz:
hahahah...dobra
To vam ne daje za pravo da mu ne preporučite moderniju kutiju osigurača .:supz:
Dali netko zna dimenzije na vreteno na voloan ili dimenzije na lager na volan, imalo je velika lufta i sada sam ga rasturio i imam problem da ga ne mogu sastavite, nikada ne mogu da nadzem dimenzije.
tv 420 od 1984za IMT , DEUTZ , ili ZETOR:supz:
Hvala mnogo
Dali netko zna dimenzije na vreteno na voloan ili dimenzije na lager na volan, imalo je velika lufta i sada sam ga rasturio i imam problem da ga ne mogu sastavite, nikada ne mogu da nadzem dimenzije.
kod mog tv 420 probljem je vrailo pod red.br.6 ispod navoj koliko je dimenzija na taj deo koj lici na cilindar.to ne mogu saznati
molim za pomos
Poštovani članovi foruma,nema smisla da Vas sve skupa pohvaljivam pošto je to većina članova prije mene učinila javljam se da mi pomognete prilikom kupnje tv, naime trenutno imam na ponudi tv 821, god.1991,traktor je jako lože održavan,odnosno cijeli je izgreban hauba,signalizacija itd, ali isti je cijeli svoj radni vijek služio samo za prijevoz,nikad nije korišten plug freza ili neki drugi priključak,trenutno je kod majstora zbog srednje čahure koja se zaglavila usljed nepodmazivanja i da napominjem cijena za tv i prikolicu (običnaod tv) 2000e,papiri uredni.
pozdrav..
kolko sam ja skuzio tebi treba ovaj dio pod broj 14 na slici tj onaj unutarnji navoj!? ili?:scratch:scratchkod mog tv 420 probljem je vrailo pod red.br.6 ispod navoj koliko je dimenzija na taj deo koj lici na cilindar.to ne mogu saznati
molim za pomos
Poštovani članovi foruma,nema smisla da Vas sve skupa pohvaljivam pošto je to većina članova prije mene učinila javljam se da mi pomognete prilikom kupnje tv, naime trenutno imam na ponudi tv 821, god.1991,traktor je jako lože održavan,odnosno cijeli je izgreban hauba,signalizacija itd, ali isti je cijeli svoj radni vijek služio samo za prijevoz,nikad nije korišten plug freza ili neki drugi priključak,trenutno je kod majstora zbog srednje čahure koja se zaglavila usljed nepodmazivanja i da napominjem cijena za tv i prikolicu (običnaod tv) 2000e,papiri uredni.
pozdrav..
Pa dragi moji forumaši kako su ljudi čudni nemoreš virovati nakon današnjih vaših savjeta došao do čovjeka sa novcima da kupim traktor,on se predomislio nakon prespavane noći kaže da će još razmisliti ako netko ima neku solidnu ponudu nek se javi porukom zainteresiram sam za kupnju nekog tomeka.
Razmisli i ti pa se vrati možda nađete sredinu ( u cijeni ) , sretno!!!!!!!!!!!!!artyman:artyman:artyman: