., traktorić tome u jako lošem i zapušćanom stanju!., tv-419 sa ralicom.-
Stvarno je dosta zapušten :x. Tu bi bilo posla za firemanpetera i ostale, dok bi se doveo u red .
To ti je lampica za pritisak ulja, ako gori nema dovoljno pritiska.
Pogledaj koliko ti je ulja u motoru, pa sipaj ako nema dovoljno.
Moram biti prost , vele kad je pesu dosadno liže si jajca , pa bi to i vama predložil(ili njemu) .Zasto kolegi na 731 pada hidraulika polako dole,cilindar je suh ko barut,i na razvodniku je probo zaserafljivat seraf za pritisak regulirat?
Zasto kolegi na 731 pada hidraulika polako dole,cilindar je suh ko barut,i na razvodniku je probo zaserafljivat seraf za pritisak regulirat?
Postoji jedna pumpa koja se montira na kardan. Zove se TV - 600L. Stavijo je Arno katalog od nje tu na forum.
Samo što ja mislim da bi bila ona prejaka za tvoj posao jer je u mogučnosti davat do 16 lit/sek. Zavisi kako bi ti prskao? Ili bi prskao svaku lozu za sebe ili tak u zrak pa da pada voda dole kao kiša? Da prskaš kao umjetna kiša onda bi bila ok.
Ili si ti puknuti (malim slovom ) ili ne znaš što sam napisao.branim čovjeka slažem se s njim,tj pito si zašto ja sam ti odgovorio
Pozdrav svim forumašima,
Zanima me dali postoji pumpa za TV 523 , pumpa za pumpanje vode primjera iz bačve , ja bih s njom polivao lozu, redovi su mi preuski da bi mogao traktorom polivati, dakle mene zanima pumpa bez ikakvog rezervara
Unaprijed hvala i još jednom pozdrav svim forumašima.......
Ovo je močna srvar, da bar ima takvih za kupiti.Evo ako si razmišljao o ovako nećemu ,,,,,,,,,,,,
Uploaded with ImageShack.us
:supz::supz::supz::supz:
Ne može s ovim polivati lozuEvo ako si razmišljao o ovako nećemu ,,,,,,,,,,,,
Uploaded with ImageShack.us
:supz::supz::supz::supz:
Ovo je močna srvar, da bar ima takvih za kupiti.
Ako je katalog na forumu,na kojoj je strani?
Tomislave 523 tebi treba posebna pumpa za prskanje vinograda poput one što se montira na tačke-rezervoar (Tomos), ali i od traktorske prskalice možeš povuči crijevo i s njim prskati.