• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
T

tuaregr10

Guest
., traktorić tome u jako lošem i zapušćanom stanju!., tv-419 sa ralicom.-

Stvarno je dosta zapušten :x. Tu bi bilo posla za firemanpetera i ostale, dok bi se doveo u red ;).

G

GROF

Guest
., evo jedan tomica tv-731!!!

dsc03433jt.jpg

dsc03434e.jpg

dsc03435yh.jpg

dsc03436i.jpg

dsc03437s.jpg

dsc03438br.jpg

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
., moj narode!, evo VAM nekoliko slikic traktora tome., tv-826 iz 1992.godine., satovi rada, oko; 2800 hr., gazda tome je moj buraz!!!., traktorić u akciji sa frezom prima ROSTI 130!.-

dsc00893j.jpg

sviđaju mi se utezi ....plačem što ih još nemam .....

Posljednje uređivanje od moderatora:

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
Evo jedan, cini mi se serija 700 u vrlo dobrom stanju
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=RF-ep55pYSQ[/YT]

i onda seru da TV nevalja!

Posljednje uređivanje:

stipe

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Poruka
118
Pozdrav dragi moji evo ja napokon si našao moj novi stroj TV830 95god, nanovo repariran , kupljen u BJ , cijena 5000eur, sa jednobraznim plugom pomičnim mislim da je 12 cola, na traktoru je motor novije generacije ,mislim sve u sve mu ok, bit će slika ali me nešto komp. zeza...

G

GROF

Guest
Evo jedan, cini mi se serija 700 u vrlo dobrom stanju

., forumski prijatelju!, stefanmkd!, fala doneba za keljenje voga izvarednog filmskok uradka mog prijatelja LOKIJA IZ OTOČCA!., a svakako i vako javno velika pofala na izvaredno jeb...j vožnji traktora tome, serije 700 i neke!., to moredu samo moji DOBRI Ličani! ... :supz: ...
., aj Bog!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
Pozdrav dragi moji evo ja napokon si našao moj novi stroj TV830 95god, nanovo repariran , kupljen u BJ , cijena 5000eur, sa jednobraznim plugom pomičnim mislim da je 12 cola, na traktoru je motor novije generacije ,mislim sve u sve mu ok, bit će slika ali me nešto komp. zeza...

., lip TI pozdrav forumski prijatelju stipe!!!
., sretno TI sa novim strojem., neka dugo i dobro služi!, čekamo slikice!.-

., aj Bog!, čitamo se... :supz:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
i onda seru da TV nevalja!

Tv serije 700 su najboje napravljeni traktor koji je izašao
sa trake u Bjelovaru. po težini, snazi i ostalim dimenzija i mogućnostima eksploatacije...

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Tv serije 700 su najboje napravljeni traktor koji je izašao
sa trake u Bjelovaru. po težini, snazi i ostalim dimenzija i mogućnostima eksploatacije...

Koliko je težak TV 730?

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
odkud ti taj podatak kad se seriski isporučivao sa 200 kg utega??

Od upute za upotreba i odrzavanja:scratch
Ono 936 kg, tamo pise da je tezina neotezanog traktora bez vozaca
Znaci seriski 730 je isao otezanog sa 200 kg, i to bi doslo 1136:mrgreen:, jel...???

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Kod mene ista težina po papirima...

A ja mislio, možda je moj teži,,, pa da se prepucavamo malo...hihihi...:lol::lol::lol:
A ono...đavola, iste su težine

pozzz joe!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Od upute za upotreba i odrzavanja:scratch
Ono 936 kg, tamo pise da je tezina neotezanog traktora bez vozaca
Znaci seriski 730 je isao otezanog sa 200 kg, i to bi doslo 1136:mrgreen:, jel...???

E vidi da stvarne ja i matematika :madmana::madmana::madmana:
ja umjesto 1136 pročital 1036:madmana::madmana::madmana:

stipe

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Poruka
118
Pozdrav
dali netko zna kolike su duge poluge na 830 jer imam plug ali mi fali par cm da ga zakopčam , ali imam ja druge duže pa neznam dali je to ok da stavljam duže, na traktoru su mislim sada 50cm,
unaprijed zahvaljujem.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh